Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný chrómový konferenčný stolík Cromia s lesklou kovovou konštrukciou a sklenými doskami v dvoch výškach 120 cm

MLV17912

Konferenčný stolík Cromia je symfóniu moderného dizajnu a materiálov. Bude neprehliadnuteľný stredobodom vašej obývačky, ktorý vám poskytne praktickú odkladaciu plochu a štýlový vizuál zároveň.

Stolík je zhotovený z kovovej konštrukcie a výplní vrchných dosiek z bezpečnostného skla. Má štvorcový pôdorys, predelený na deväť rovnako veľkých štvorcov. Z tejto podstavy vyrastá deväť menších plôch, umiestnených v dvoch výškových rovinách. Vyššia stredná a rohové časti vám tak poskytujú úžitkovú plochu stola, zatiaľ čo znížené časti môžete využiť ako úložný priestor či miesto na dekorácie.

Kovový rám má lesklý strieborný chrómový povrch a nábytku dodáva v kombinácii so striktnými rovnými líniami moderný, až futuristický vzhľad. Bezpečnostné sklo vám zaručí odolnú plochu. Tento materiál vzniká kalením klasického skla, pri čom sa zmení jeho vnútorná štruktúra a spevnie. Napriek ľahkému a vzdušnému dizajnu sa tak nemusíte obávať krehkosti tohto nábytku.

Konferenčný stolík Cromia výborne doplní modernú jednofarebnú sedačku. Pre sofistikovaný čistý dizajn môžete zvoliť neutrálne odtiene bielej alebo čiernej. Univerzálna farebnosť stolíka vám však tiež ponúka možnosť kombinácií s výraznejšími odtieňmi. Môžete pridať sedačku so striebornými nožičkami a výrazným poťahom zo zamatu alebo buklé. Geometrické tvary a lesklý povrch dodajú v tejto kombinácii vašej obývačke luxusný art deco nádych.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 699,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Cromia

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Kolekcia luxusného art-deco nábytku Cromia ►Nábytok zo skla ►Chrómový štýlový nábytok ►Štvorcový ►Bez nožičiek ►Kov - Chróm ►Sklo ►Strieborná ►Priehľadná ►Štvorcové konferenčné stolíky ►Konferenčné stolíky zo skla ►Moderné konferenčné stolíky