Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný vidiecky konferenčný stolík Chloé v svetlej sivej farbe s vintage efektom vymytého náteru 150 cm

MLV17732

Konferenčný stolík Chloé vás očarí svojím pôvabným vidieckym dizajnom a prekvapí veľkou úžitkovou plochou. Drevo pôsobí teplým dojmom a obývačke dodá útulnú atmosféru.

Stolík má mohutnú lineárnu siluetu s obrdĺžnikovou vrchnou doskou a štyrmi hrubými hranatými nožičkami. Hrana vrchnej dosky je diagonálne zrezaná s vyrezávaným lineárnym zdobením. Nožičky sú v spodnej časti spojené veľkou policou, ktorá vám poskytuje dodatočný úložný priestor a zároveň zaručuje výbornú stabilitu nábytku. Bočné strany podstavy pripomínajú schodíky.

Stolík je vyrobený z mahagónového dreva v kombinácii s MDF doskami. Povrch pokrýva svetlý sivý náter s takzvaným washed efektom vymytej farby, ktorý dodáva nábytku jedinečný vintage charakter. Toto prevedenie v kombinácii s mohutnými drevenými prvkami pôsobí útulným a domáckym dojmom vidieckeho štýlu.

Stolík môžete skombinovať s čalúnenou sedačkou v svetlých naturálnych odtieňoch. Do obýačky tiež môžete pridať výraznejší vintage kúsok, ako napríklad barovú skrinku. Pre zdôraznenie vidieckej estetiky môžete tiež pridať dekoráciu v podobe maľovanej vázy či vzorovaných vankúšov.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 572,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Konferenčné stolíky s úložným priestorom

►Konferenčné stolíky ►Vidiecky štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Mahagón ►MDF ►Biela ►Sivá ►Obdĺžnikové konferenčné stolíky ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky s úložným priestorom