Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná biela knižnica Tijuana so štyrmi policami a klenutou vrchnou časťou 230 cm

EM32893

Knižnica Tijuana dodá vašej obývačke či pracovni nádych luxusného minimalizmu. Mohutná silueta pôsobí až skulpturálnym dojmom, ktorý podčiarkuje aj klenutý výrez vo vrchnej časti. Snehová biela farba priestor presvetlí a nechá naplno vyniknúť vaše obľúbené dekorácie.

Knižnica má mohutnú obdĺžnikovú siluetu, s ktoru kontrastuje oblúkový výrez vo vrchnej časti. Striktné rovné línie a hladké povrchy pôsobia čistým moderným dojmom. Tento vizuál skvele dopĺňa čistá biela farba. Hrubý rám dodáva nábytku až skulpturálny charakter a štyri police vytvárajú pôsobivý priestor pre efektívne vystavenie dekoračných predmetov či uskladnenie kníh.

Biela farba je univerzálna a v kombinácii s minimalistickým dizajnom umožňuje uplatnenie knižnice v širokom spektre interiérov. Môžete ju skombinovať s moderným lineárnym nábytkom, kde vrchný oblúk vytvorí zaujímavú variáciu. Hodí sa tiež k nábytku zo skla alebo chrómu, kde vynikne biela farba. Výraznejšie farebné doplnky a dekorácie vám zasa pomôžu vytvoriť štýlovú škandinávsku estetiku.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 119,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Moderné knižnice a regály

►Luxusné knižnice a regály ►Luxusné a štýlové knižnice do pracovne a kancelárie ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►S poličkami ►Biela ►Preglejka ►Moderné knižnice a regály