Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný industriálny regál Auden s piatimi policami s koženým poťahom v čiernej farbe 201 cm

EM32606

Regál Auden vás očarí minimalistickou siluetou a sofistikovanou kompozíciou štruktúr. Koža prinesie do priestoru pocit luxusu, zatiaľ čo kovový rám dodáva nábytku štýlový industriálny nádych. Paleta tmavých farieb pôsobí elegantným dojmom.

Regál má modernú siluetu, v ktorej dominujú rovné línie a pravé uhly. Poskytne vám bohatý úložný priestor na knihy, dokumenty či vaše obľúbené dekorácie na piatich obdĺžnikových policiach. Spodná polica je zároveň aj podstavou nábytku a zaručuje mu výbornú stabilitu. Rám je hranatý a na rohoch plynie po celej výške nábytku. Lemuje aj bočné strany políc.

Regál pôsobí vďaka sofistikovaným tmavým odtieňom elegantným dojmom. Rám je vyrobený z kovu s matným čiernym náterom. S jeho hladkým povrch skvele ladí s výraznou štruktúrou povrchu políc. Priečky sú vyrobené z kvalitnej dubovej dyhy s poťahom z ekokože. Tento materiál pridáva k industriálnemu rámu luxusný element a vytvára zaujímavú vizuálnu variáciu v rámci čierneho farebného preverenia.

Regál sa hodí do moderne zariadenej obývačky, kde ho môžete skombinovať s konferenčným stolíkom s tmavou kovovou podstavou. Exkluzívny kožený vzhľad je skvelou voľbou aj do kancelárie a ďalších formálnych priestorov. Otvorené police a štíhly rám pôsobia vzdušným dojmom a priestor nezaťažia. Regál je tak ideálnym úložný riešením aj do menších interiérov.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 459,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Moderné knižnice a regály

►Luxusné knižnice a regály ►Luxusné a štýlové knižnice do pracovne a kancelárie ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►Bez nožičiek ►S poličkami ►Drevo / Masív - Dub ►Kov ►Čalúnený - Koža ►Čierna ►Knižnice a regály z dreva ►Knižnice a regály z kovu ►Moderné knižnice a regály