Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný vidiecky regál Nature piatimi policami a dvomi zásuvkami v béžovej farbe s vymytým vintage efektom 216 cm

EM32586

Regál Nature prinesie do vašej jedálne vidiecky šarm a originálny vintage charakter. Siluety tvarovaných stĺpov pôsobia elegantným dojmom a poteší vás aj bohatý úložný priestor na piatich policiach a v dvoch zásuvkách.

Regál je vyrobený z masívneho akáciového dreva, ktoré sa vyznačuje mimoriadnou tvrdosťou a zaručí výbornú odolnosť nábytku. Pokrýva ho svetlý náter, ktorý je následne vymytý a dodáva tak povrchom jedinečný vintage vzhľad. Presvitajúca naturálna farba dreva tak v kombinácii s povrchovou úpravou vytvára elegantný svetlý béžový odtieň.

Silueta regálu je inšpirovaná vidieckym nábytkom, čo sa odráža najmä na tvarovaných stĺpikoch podopierajúcich police. Sú opracované sústruhom, ktorý vytvára symetrické tvary s pôvabnými krivkami. Okrem toho, že nábytku poskytujú výbornú stabilitu, sú aj dominantným dekoratívnym prvkom.

Nad spodnými dvomi policami sa nachádza úložný priestor v podobe dvoch vedľa seba umiestnených zásuviek. Každá sa otvára pomocou dvoch úchytiek v medenom prevedení s patinou. Ich tvar korešponduje s vyrezávaným zdobením a starožitné farebné prevedenie sa skvele prepája s vintage povrchovou úpravou.

Nad zásuvkami sa nachádzajú ďalšie tri police a mohutná vrchná doska so zošikmenými hranami. Jej obvod zdobí horizontálny lineárny reliéf, ktorý v kombinácii s efektom vymytej farby vytvára vizuálnu hĺbku. V spodnej časti je umiestnená vyššia podstava so štyrmi nízkymi nožičkami na rohoch.

Regál sa hodí do jedálne či obývačky zariadenej vo vidieckom štýle. Tvar stĺpikov môžete prepojiť s tvarom nožičiek konferenčného stolíka či jedálenského stola. Môžete ho doplniť vintage dekoráciami či rámikmi na fotky, ktoré vdýchnu nábytku dušu. Svetlý béžový odtieň ľahko skombinujete s neutrálnymi farbami, aj s výraznejšími vzorovanými doplnkami.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

3 489,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Nature

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Knižnice a regály s dvierkami a zásuvkami

►Luxusné knižnice a regály ►Luxusné a štýlové knižnice do pracovne a kancelárie ►Vidiecky štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Kolekcia masívneho vintage nábytku Nature ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Akácia ►Béžová ►Knižnice a regály z dreva ►Knižnice a regály s dvierkami a zásuvkami