Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná knižnica Vita Naturale s dvomi zásuvkami z kombinácie orechového hnedého dreva a skla 190 cm

EM32527

Knižnica Vita Naturale vás uchváti svojím moderným talianskym dizajnom a sofistikovanou kombináciou dreva a skla. Bude majestátnym doplnkom vašej obývačky, ktorý vám poskytne praktický úložný priestor a estetický zážitok zároveň. Minimalistický vizuál a kvalitné prevedenie dodajú priestoru nádych luxusu a elegancie.

Silueta knižnice je lineárna a tvorí ju päť horizontálnych drevených políc, prepojených kolmými vertikálnymi predelmi z dreva a skla. Ich asymetrické umiestnenie dodáva nábytku zaujímavý dekoratívny prvok a kombinácia hrubších drevených dosiek s tenšími plátmi skla vytvára atraktívny estetický kontrast. Priehľadnosť skla podčiarkuje vzdušný regálový dizajn a vytvára ilúziu, ako by sa niektoré časti knižnice vznášali.

Nemusíte sa však obávať krehkosti nábytku. Sklené časti sú zhotovené z bezpečnostného skla, ktoré prešlo temperovaním. Sklo sa zahreje na vysokú teplotu a náhle prudko schladí. Pri tomto procese sa zmení jeho vnútorná štruktúra a nadobudne vysokú pevnosť a odolnosť. Drevené časti sú zhotovené z dyhovaného orechového dreva. Na hladkých povrchoch vyniká jeho príjemná a teplá svetlá hnedá farba s naturálnou kresbou letokruhov.

Knižnica vám poskytuje bohatý policový priestor na uskladnenie kníh a vertikálne predely tiež vytvárajú miesto na štýlové vystavenie vašich obľúbených dekorácií. Oceníte aj uzavretý úložný priestor v podobe dvoch vysokých zásuviek so soft close systémom zatvárania.

Knižnica sa hodí do moderne zariadenej obývačky, kde vám pomôže vytvoriť akcentovú stenu miestnosti. Drevo pôsobí teplým dojmom, zatiaľ čo sklo prináša do kompozície moderný prvok. Ak vás  očaril súčasný taliansky dizajn, spoznajte ďalší nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorý nájdete v našej ponuke. Knižnicu je možné zhotoviť aj v iných farebných prevedeniach, pre viac informácií nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 689,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Moderné knižnice a regály

►Luxusné knižnice a regály ►Luxusné a štýlové knižnice do pracovne a kancelárie ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►Bez nožičiek ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Sklo ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Knižnice a regály z dreva ►Knižnice a regály s dvierkami a zásuvkami ►Moderné knižnice a regály