FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná industriálna tmavo hnedá knižnica M-Industrial z mindi dreva s bronzovými úchytkami 190 cm

EM32482

Knižnica M-Industrial dodá vašej obývačke či pracovni sofistikovaný dizajnový prvok. Mohutná silueta a masívne drevo pôsobia impozantným dojmom a celkový vzhľad knižnice oživujú asymetricky umiestnené police.

Poteší vás kombinácia otvoreného a uzavretého úložného priestoru. V strede knižnicu predeľuje široká zásuvka a v spodnej časti sa nachádzajú dve nad sebou umiestnené užšie zásuvky. Vďaka asymetrickému dizajnu vznikajú police s rozličnou výškou, na ktoré môžete umiestniť knihy či vaše obľúbené dekorácie. 

Zásuvky majú kovové bronzové úchytky a na policiach sa nachádzajú držiaky na menovky, čo dodáva nábytku vintage nádych. Kovové detaily sa nachádzajú aj na nožičkách a horných rohoch nábytku. Knižnica je zhotovená z masívneho dreva mindi v elegantnej tmavej hnedej farbe s červenkastým nádychom. Tento materiál zaručuje výbornú odolnosť a dlhotrvácnosť.

V pracovni môžete knižnicu skombinovať s písacím stolom z masívneho dreva. Skvelou voľbou sú aj starožitné dekorácie či lampa vo vintage štýle. Bronzové prvky tiež ľahko prepojíte s nábytkom v industriálnom štýle, ako napríklad s konferenčným stolíkom s kovovými nožičkami, alebo ďalším nábytkom z rovnakej kolekcie M-Industrial, ktorý nájdete v našej ponuke.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

959,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia M-Industrial

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Knižnice a regály s dvierkami a zásuvkami

►Luxusné knižnice a regály ►Luxusné a štýlové knižnice do pracovne a kancelárie ►Vintage nábytok ►Industriálny nábytok ►Kolekcia masívneho nábytku M-INDUSTRIAL ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Mindi ►Hnedá ►Knižnice a regály z dreva ►Knižnice a regály s dvierkami a zásuvkami