FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Klasický provensálsky biely regál Bella so štyrmi policami a vyrezávaným zdobením a kabriolovými nožičkami 200 cm

EM32399

Regál Bella vás očarí svojím pôvabným dizajnom inšpirovaným južným Francúzskom. Biela farba pôsobí čistým dojmom, zatiaľ čo vyrezávané krivky prinášajú do kompozície klasickú eleganciu.

Oceníte bohatý úložný priestor na štyroch otvorených policiach, kde môžete uskladniť vaše obľúbené knihy, dekorácie, či rastliny. Regál je vyrobený z mahagónového dreva, ktoré je veľmi tvrdé a zaručuje výbornú odolnosť nábytku. Povrch je pokrytý bielym náterom, prinášajúcim do kompozície estetiku provensálskeho štýlu.

Lineárne tvary úložného priestoru oživujú vyrezávané lišty na vrchnej a spodnej časti regálu. V zdobení dominujú elegantné krivky a oblúky. Klasický dizajn zdôrazňujú aj dvakrát prehnuté, kabriolové nožičky. Vrchná časť pripomína svojím tvarom klenutý oblúk a zdobí ju tiež prečnievajúca rímsa.

Regál sa hodí do priestorov zariadených v provensálskom štýle. Môžete pridať dekorácie z prírodných materiálov, či svetlú sedačku s hrubo tkaným poťahom. V pracovni zasa skvele doplní klasický písací stôl s vyrezávaným zdobením a zahnutými nožičkami. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

639,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Knižnice a regály z dreva

►Luxusné knižnice a regály ►Luxusné a štýlové knižnice do pracovne a kancelárie ►Klasický štýlový nábytok ►Provensálsky nábytok a francúzsky nábytok ►Provensálske knižnice a regále ►Provensálske knižnice ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►S nožičkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Mahagón ►Biela ►Knižnice a regály z dreva