FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný biely masívny regál Blanc na kolieskach s policami v hnedej farbe 212 cm

EM32382

Regál Blanc je spojením kvalitného masívneho dreva a moderného dizajnu. Kombinácia bielej farby s hnedou pôsobí elegantným dojmom a vašej obývačke dodá okrem praktického úložného priestoru aj štýlový vizuál.

Silueta nábytku je jednoduchá a lineárna. Tvorí ju rám v tvare kvádra, v ktorom je umiestnených šesť políc. Moderný jednoduchý tvar oživuje atypická dizajnová voľba hrubého a mohutne pôsobiaceho rámu v kombinácii s tenkými policami. Váš pohľad upúta aj spodná časť regálu, kde nájdete vo funkcii nožičiek štýlové kolieska. Sú čierne a gumové, s kovovým mechanizmom v broznovej matnej farbe, ktorá pôsobí starožitným dojmom.

Regál je vyrobený z masívneho dreva mindi, ktoré je veľmi pevné a odolné. Rám má žiarivú bielu farbu, pôsobiacu čistým a elegantným dojmom. Farebný akcentový prvok prinášajú do kompozície police v prírodnom hnedom odtieni dreva.

Regál sa hodí do obývačky či pracovne zariadenej vo svetlých odtieňoch. Môžete ho skombinovať s písacím stolom v bielej farbe, alebo s ďalším nábytkom z rovnakej kolekcie Blanc, ktorý nájdete v našej ponuke. So štýlovými kolieskami sa výborne prepoja aj dekorácie vo vintage štýle či príborník a podobnými kovovými detailmi.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 149,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Moderné knižnice a regály

►Luxusné knižnice a regály ►Luxusné a štýlové knižnice do pracovne a kancelárie ►Vintage nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Na kolieskach ►S poličkami ►Drevo / Masív - Mindi ►Biela ►Hnedá ►Knižnice a regály z dreva ►Moderné knižnice a regály