FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Vintage severská knižnica Vellesa z mindi dreva v hnedej farbe so štyrmi bielymi zásuvkami 180 cm

EM32345

Knižnica Vellesa prinesie do vašej obývačky či pracovne harmonickú severskú atmosféru. Spája v sebe dizajnové prvky z rozličných štýlov, vďaka čomu vzniká jedinečný nadčasový vizuál.

Knižnica je vyrobená z masívneho dreva mindi, ktoré zaručuje výbornú odolnosť nábytku. Je mimoriadne obľúbené kvôli svojej jedinečnej hnedej farbe so zlatými odtieňmi a prírodnému vysokému lesk. Vďaka tomu pôsobí tento materiál luxusným dojmom. Teplú farbu dreva dopĺňa kontrastný akcentový prvok v podobe zásuviek v bielej farbe. Náter je na prednej strane miestami zošúchaný, čo dodáva nábytku šarmantný vintage charakter.

Silueta knižnice je lineárna, s asymetricky umiestnenými poličkami. Praktický uzavretý úložný priestor vám ponúkajú štyri zásuvky. Dizajnový oživením sú zošikmené nožičky, ktorých tvar je inšpirovaný retro nábytkom. 

Knižnicu môžete skombinovať ďalšími modernými kúskami z masívneho dreva, čím dodáte priestoru útulnú atmosféru. Oceníte ju v pracovni, kde vám poskytne dostatok úložného priestoru na knihy či dokumenty. Môžete pridať písací stôl v retro štýle s podobnými zošikmenými nožičkami. Do obývačky sa hodí v kombinácii s ďalším nábytkom z rovnakej kolekcie Vellesa, ktorý nájdete v našej ponuke. Priestor oživia aj vintage dekorácie.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 349,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vellesa

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Knižnice a regály s dvierkami a zásuvkami

►Luxusné knižnice a regály ►Luxusné a štýlové knižnice do pracovne a kancelárie ►Retro štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Mindi ►Hnedá ►Knižnice a regály z dreva ►Knižnice a regály s dvierkami a zásuvkami ►Kolekcia moderného severského nábytku Vellesa