FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná knižnica Plissé Nature s vyrezávaným drážkovaným reliéfom z mangového dreva v svetlej hnedej farbe 210 cm

EM32240

Luxusná knižnica Plissé Nature v sebe spája delikátny vyrezávaný dizajn a prírodnú krásu dreva. Poskytne vám veľké množstvo úložného priestoru na piatich policiach a jej svetlá, medovo hnedá farba pôsobí útulným a teplým dojmom.

Knižnica je vyrobená z kvalitného mangového dreva, ktoré je veľmi obľúbené vďaka svojej pevnosti a odolnosti. Silueta nábytku je moderná a lineárna, s čím korešponduje aj ozdobný vyrezávaný reliéf v podobe tenkých vertikálnych lamiel na bočných vonkajších stenách a vnútornej zadnej stene. Šírka vzoru v jednotlivých policiach variuje, čo pôsobí dynamickým dojmom.

Knižnica je postavená na štyroch zošikmených nožičkách, ktoré majú lesklý povrch v hnedej farbe, korešpondujúcej s paletou naturálnych odtieňov dreva. Mangové drevo má prirodzené teplé odtiene a jeho kresba letokruhov v kombinácii reliéfnym zdobením dodáva nábytku vizuálnu hĺbku.

Knižnicu skvele doplní písací stôl z masívneho dreva v pracovni. Vďaka svojmu dizajnu bude praktickým nábytkom a zároveň aj výrazným dekoratívnym prvkom. V obývačke či jedálni môžete pridať ďalší nábytok z kolekcie Plissé Nature. Krásu prírodného materiálu podčiarknete aj dekoráciou v podobe zelenej rastliny.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

3 309,95 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Plissé Nature

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Moderné knižnice a regály

►Luxusné knižnice a regály ►Luxusné a štýlové knižnice do pracovne a kancelárie ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►S nožičkami ►S poličkami ►Hnedá ►Drevo / Masív - Mango ►Kolekcia mramorového nábytku Plissé Nature z prírodne hnedého masívneho dreva ►Knižnice a regály z dreva ►Moderné knižnice a regály