FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná nízka povensálska knižnica Lisette s bielym zošúchaným náterom a prírodným hnedým interiérom 145 cm

EM32233

Luxusná nízka knižnica Lisette prinesie do vašej obývačky vintage šarm a jedinečný charakter. Svetlý náter jej dodáva provensálsky nádych, zatiaľ čo interiér nábytku manifestuje prírodnú krásu dreva.

Knižnica je vyrobená z brestového dreva, ktoré je obľúbené kvôli svojej pevnosti a odolnosti. Nábytok z neho je mimoriadne trvácny a odolá vplyvom každodenného používania. Má príjemnú svetlú hnedú farbu, ktorú vidno na policiach a vnútorných stenách knižnice. Naturálny charakter zdôrazňuje aj zadná stena, ktorá má výrazný vertikálny dyhovaný vzor.

Vonkajšie strany nábytku majú náter v bielej farbe, ktorý je miestami zošúchaný a dodáva knižnici jedinečný starožitný vzhľad. Bočné steny majú jednoduchý kazetový dizajn s vyvýšenými okrajmi. Vrchnú časť zdobí prečnievajúca rímsa s lineárnym reliéfnym zdobením a zošikmenými hranami.

Nízka knižnica Lisette vám v obývačke či pracovni poskytne bohatý úložný priestor na ôsmich policiach zoradených v dvoch stĺpcoch. Môžete ju umiestniť na príborník či komodu. Ideálna je kombinácia s príborníkom Lisette, ktorý nájdete v našej ponuke. Vytvoríte tak praktický a vizuálne pôsobivý celostenový úložný priestor. Vďaka svetlej farbe sa hodí do priestorov zariadených v provensálskom štýle. Výborne ju doplnia aj vintage doplnky, či starožitné dekorácie.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 219,95 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia provensálskeho nábytku Lisette vo vintage štýle

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Knižnice a regály z dreva

►Luxusné knižnice a regály ►Luxusné a štýlové knižnice do pracovne a kancelárie ►Vintage nábytok ►Provensálsky nábytok a francúzsky nábytok ►Provensálske knižnice a regále ►Provensálske knižnice ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►S poličkami ►Biela ►Hnedá ►Drevo / Masív - Brest ►Knižnice a regály z dreva ►Kolekcia provensálskeho nábytku Lisette vo vintage štýle