Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Vintage orientálna knižnica Bjork hnedo-modrej farby s vyrezávaným zdobením z masívneho dreva 240cm

EM31344

Knižnica Bjork prinesie do vašej obývačky či pracovne originálny dizajnový prvok. Tento jedinečný kus nábytku vznikol rekonštrukciou orientálnej vintage knižnice, s dôrazom na zachovanie autentického vzhľadu a detailov zdobenia.

Knižnica je vyrobená z masívneho dreva. Očarí vás kombinácia prírodne pôsobiacej hnedej farby dreva s efektnými tyrkysovými modrými odtieňmi. Náter je zámerne zošúchaný, čo zdôrazňuje pôvabný starožitný charakter nábytku. Knižnica má mohutnú siluetu, s hrubým rámom s vyrezávaným zdobení. Ponúka bohatý úložný priestor na štyroch policiach.

Zadná stena knižnice je zložená z vertikálnych latiek. Vo vrchej časti a v spodnej časti bočných strán sa nachádza orientálne zdobenie s florálnymi ornamentami. Na týchto miestach sa tiež nachádzajú jemné červenkasté pigmenty, ktoré svojou subtílnou prítomnosťou podčiarkujú vintage estetiku.

Knižnica je skvelým doplnkom do pracovne či obývačky, ktorý chcete dodať vizuálne podmanivý a originálny prvok. Jej jedinečný vzhľad pôsobí až dekoratívnym dojmom. Môžete ju skombinovať s písacím stolom z masívneho dreva, či s vyrezávaným orientálnym nábytkom. Výborne ju doplnia aj starožitné dekorácie a pestré vzorované textílie v etno štýle, napríklad v podobe koberca či čalúneného kresla.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 899,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Knižnice a regály z dreva

►Luxusné knižnice a regály ►Luxusné a štýlové knižnice do pracovne a kancelárie ►Vintage nábytok ►Nábytok z masívu ►Luxusný orientálny nábytok ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►Bez nožičiek ►S poličkami ►Hnedá ►Modrá ►Drevo / Masív ►Etno nábytok ►Knižnice a regály z dreva