Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný škandinávsky regál Linden v prírodnej svetlej hnedej farbe so zužujúcimi sa policami 154 cm

E27406

Regál Linden vás očarí svojím čistým moderným dizajnom inšpirovaným škandinávskou estetikou. Svetlá hnedá farba dreva prináša do priestoru prírodný prvok, zatiaľ čo kovová konštrukcia pôsobí štýlovým industriálnym dojmom.

V siluete nábytku dominujú jednoduché rovné línie, oživené asymetrickým dizajnom. Regál vám poskytuje bohatý úložný priestor na štyroch policiach, ktorých hĺbka sa smerom hore zužuje. Tento rebríkový tvar zdôrazňujú aj bočné strany regálu, z ktorých je jedna solídna drevená a druhá má podobu kovového rámu. Na zadnej strane sa tiež nachádzajú dve prekrížené spojnice, zaručujúce výbornú stabilitu nábytku.

Police a drevená bočná stena sú zhotovené z pravej dubovej MDF dyhy s charakteristickou svetlou hnedou farbou dreva. Tento prírodný odtieň je obľúbenou voľbou do priestorov zariadených v škandinávskom štýle. Kovové časti majú matnú čiernu farbu a pôsobia industriálnym dojmom.

Regál sa hodí do modernej obývačky či pracovne, kde ho môžete skombinovať s písacím stolom v svetlej farbe z masívneho dreva či so svetlou čalúnenou sedačkou v škandinávskom štýle. Môžete pridať aj ďalším nábytok s podobnou kovovou konštrukciou, čím pozdvihnete industriálny charakter. Regál môžete umiestniť aj do priestoru, ako predeľovač miestnosti.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

263,85 € s DPH

Znížená cena!

289,95 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Moderné knižnice a regály

►Luxusné knižnice a regály ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►S nožičkami ►S poličkami ►MDF ►Kov ►Hnedá ►Knižnice a regály z kovu ►Moderné knižnice a regály