Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Masívna luxusná knižnica BLANC z dreva mindi v bielej farbe 150 cm

MLV22731

Nadčasová knižnica Blanc v nádhernej bielej farbe je štýlovým doplnkom do každej luxusnej obývačky či pracovne. V tmavších priestoroch bude pôsobiť ako dominantný prvok, hodí sa však i do svetlých izieb, najmä pre všetkých, ktorí obľubujú minimalizmus a jednotu farieb. Je vyrobená z masívneho dreva mindi, ktoré vám zabezpečí dlhú trvácnosť a prvotriednu kvalitu. Disponuje štyrmi priestrannými poličkami, ktoré poskytnú domov všetkým vašim knižným pokladom či dekoráciám a pomôže vám tak zútulniť váš domov. Knižnicu Blanc odporúčame kombinovať s výraznejšími zlatými dekoráciami z kovu či zjemniť textíliami v naturálnych farbách. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

479,00 € s DPH

Popis produktu


Kolekcia nábytku Blanc je spojením koloniálneho a moderného štýlu. Nábytok je vyrobeý z tvrdého masívneho dreva mindi, ktoré zaručí dlhovekosť a odolnosť nábytku. Biela farba prinesie do spálne, jedálne či obývačky elegantný luxus a nadčasový vizuál.

Španielska nábytkárska firma Moycor je vďaka svojím jedinečným dizajnom a výrobným procesom obľúbená na celom svete. Kľúčovým prvkom sú tradičné postupy a zručnosť remeselných majstrov. Časti nábytku sú ručne opracované, čo zaručuje veľkú pozornosť k detailom pri výrobe každého jedného kusu.

Ďalším dôležitým elementom je samotný dizajn. Nábytok značky Moycor sa pýši unikátnym vizuálom. Ponúka vám esenciu autentického koloniálneho štýlu v súčasnom prevedení. Luxus starých čias sa stretáva s modernými elementami v elegantnom nadčasovom nábytku, kde mohutné siluety a exotické drevo dopĺňajú moderné rovné línie a distingvované farebné kompozície.

Dominantným prvkom kolekcie Blanc je jej nádherné čisté biele lakovanie, ktoré prináša nádych provensálskeho štýlu. Toto farebné prevedenie pôsobí distingvovane a pomôže priestor presvetliť. Luxusný charakter nábytku podčiarkujú aj úchytky z bronzu v prirodzenej farbe materiálu, ktorá vytvára jemný vintage akcent. Niektoré stolíky a úložné priestory majú vrchnú dosku v naturálnej hnedej farbe dreva, čo vytvára zaujímavý kontrastný prvok.

Široká ponuka políc, úložných priestorov, stolíkov či čiel postelí z kolekcie Blanc vám poskytne zariadenie celej miestnosti, no jednotlivé kusy môžete umiestniť aj individuálne. Komoda či príborník sa stanú ozdobou vašej domácnosti a vďaka jedinečnej fúzii štýlov ich ľahko skombinujete s moderným aj klasickejším nábytkom. Biela farba tiež výborne doplní interiéri v provensálskom štýle.

Nábytok z kolekcie Blanc je vyrobený z dreva mindi. Tento materiál bol už historicky neoddeliteľnou súčasťou koloniálneho štýlu. Drevina pochádza z juhovýchodnej Ázie, kde je tiež známa pod označením biely céder. Patrí medzi exkluzívnejšie materiály a je populárna vďaka svojej vysokej tvrdosti, ktorú možno prirovnať k luxusnému mahagónovému drevu. Nábytok je mimoriadne odolný a vydrží vám dlhé roky.

Ak sa chcete presvedčiť na vlastné oči o kvalite a vzhľade masívneho nábytku značky Moycor, pozývame vás do nášho showroomu v Bratislave, na Zámockej ulici 24, pod hradom. V prípade otázok sme vám k dispozícii telefonicky na čísle +421 948 818 897 a e-mailom na adrese info@estila.sk.

Príbuzné produkty Kolekcia BLANC

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Knižnice a regály z dreva

►Luxusné knižnice a regály ►Luxusné a štýlové knižnice do pracovne a kancelárie ►Vintage nábytok ►Nábytok z masívu ►Kolekcia masívneho nábytku BLANC ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►S nožičkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Mindi ►Biela ►Drevo / Masív ►Knižnice a regály z dreva