Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Masívna dvojradová vidiecka knižnica Maude s dvomi dvojdverovými skrinkami v svetlom hnedom vintage prevedení 221 cm

MLV17802

Knižnica Maude prinesie do vašej obývačky či pracovne pôvabný vidiecky nádych. Poteší vás aj kombinácia otvoreného a uzavretého úložného priestoru na ôsmich policiach a v dvoch dvojdverových skrinkách.

V dizajne dominujú rovné línie, ktoré tvoria aj dekoračné prvky nábytku. Bočné steny vypĺňajú tri nad sebou umiestnené kazety so zníženým stredom. Rovnakú výplň majú aj dvierka, doplnené jednoduchou okrúhlou kovovou úchytkou. Vo vrchnej časti sa nachádza ozdobná rímsa so zošikmenými hranami a ďalšia menšia rímsa umiestnená v strede nábytku nad skrinkami.

Úložný priestor je organizovaný v dvoch stĺpcoch, s dvojdverovou skrinkou v spodnej časti a štyrmi otvorenými policami vo vrchnej časti. Skrinky sú v strede predelené policou a poskytujú tak dostatok miesta na riady či textílie. Na policiach zasa môžete vystaviť vaše obľúbené knihy či dekorácie. 

Knižnica má svetlú hnedú farbu s takzvaným washed efektom vymytého náteru, ktorý jej dodáva pôvabný vintage nádych. Hodí sa do obývačky zariadenej vo vidieckom štýle, kde ju môžete skombinovať s konferenčným stolíkom z masívneho dreva v svetlých odtieňoch. Môžete tiež pridať maľované keramické dekorácie či živé zelené rastliny.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 499,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Knižnice a regály s dvierkami a zásuvkami

►Luxusné knižnice a regály ►Luxusné a štýlové knižnice do pracovne a kancelárie ►Vidiecky štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Hnedá ►Béžová ►Drevo / Masív ►Knižnice a regály z dreva ►Knižnice a regály s dvierkami a zásuvkami