Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné moderné hojdacie kreslo Forma Moderna so sivým textilným poťahom a dizajnovou hnedou drevenou podstavou 96 cm

EM32660

Hojdacie kreslo Forma Moderna je dokonalým spojením komfortu a krásy súčasného talianskeho dizajnu. Jeho moderný vizuál bude pôsobiť ako štýlový dekoračný prvok a sofistikovaná farebná kombinácia teplých a studených tónov mu dodáva nádych elegancie.

Silueta kresla kombinuje minimalistické rovné a zaoblené línie. Na prvý pohľad vás upúta jedinečná podstava. Na bočných stranách sa nachádzajú dva lichobežníkové prvky s jemne zaoblenými hranami. Ich rovná vrchná časť tvorí opierku na ruky a ostatné strany sú mierne zakrivené.

V zadnej časti prepája obe strany rovná spojnica, z ktorej vychádzajú dva poloblúkové línie, na ktorých je umiestnené sedadlo. Sedacia časť má jednoduchý obdĺžnikový tvar a pripája sa na tiež obdĺžnikovú vysoké chrbtové operadlo. To je vo vrchnej časti jemne zalomené a vzniká tak prispôsobená opierka hlavy pre ešte väčší komfort.

Podstava je vyrobená z kvalitnej orechovej dyhy v svetlej hnedej farbe s jemnou kresbou letokruhov. Drevo prináša do dizajnu teplý prvok a vytvára sofistikovaný kontrastný prvok k chladnejším tónom poťahu. Ten má elegantnú svetlú sivú farbu a kombinácia šedých a bielych vlákien výpletu vytvára zaujímavú vizuálnu štruktúru. Textil je príjemný na dotyk a v kombinácii s mäkkým penovým čalúnením ešte zvyšuje mieru vášho pohodlia.

Hojdacie kreslo bude v modernej obývačke či spálni pôsobiť ako luxusný a elegantný akcentový prvok. Prinesie do priestoru variáciu štruktúr a jeho silueta má až avantgardný skulpturálny charakter. Ak vás očaril moderný taliansky dizajn, objavte ďalší štýlový nábytok z rovnakej kolekcie Forma Moderna, ktorý nájde v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

759,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Hojdacie kreslá

Podobné produkty Moderné kreslá

►Kreslá ►Luxusné hojdacie kreslá ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►S nožičkami ►Čalúnený - Poťahová látka ►Hnedá ►Sivá ►Drevo / Masív ►Klasické ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Moderné kreslá