Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný príručný stolík Forma Moderna s dizajnovou hnedou drevenou podstavou a okrúhlou sklenou vrchnou doskou 55 cm

EM32657

Príručný stolík Forma Moderna dodá vašej obývačke či jedálni štýlový avantgardný dekoračný prvok. Sofistikovaná kombinácia moderného skla a naturálnej farby dreva pôsobí elegantným dojmom a prinesie do priestoru luxusný vizuál súčasného talianskeho dizajnu.

V siluete stolíka dominujú krivky. Vrchná doska má jednoduchý kružnicový tvar s hladkým povrchom. Je položená na extravagantnej podstave, ktorú tvoria tri prepojené elipsy. Geometrické tvary vytvárajú podmanivý vizuál, ktorý má až avantgardný skulpturálny charakter. Napriek zložitému dizajnu, stolík pôsobí vďaka hladkým povrchom minimalistickým dojmom.

Vrchná doska je vyrobená z bezpečnostného skla. Je priehľadná, čo umožňuje obdivovať originálnu podstavu zo všetkých strán. Bezpečnostné sklo vám zaručuje odolný a na údržbu nenáročný povrch. Vyrába sa kalením klasického skla, ktoré sa zohreje na vysokú teplotu a následne prudko schladí. Zmení sa tak jeho vnútorná štruktúra a materiál nadobudne mimoriadnu pevnosť.

Podstava je vyrobená z dyhovaného dreva v naturálnej svetlej orechovej hnedej farbe. Na povrchoch je viditeľná jemná kresba letokruhov, ktorá prináša do moderného dizajnu prekvapivý naturálny rozmer.

Stolík je skvelou voľbou do moderne zariadenej obývačky či spálne. Je funkčným nábytkom s pôsobivým dekoratívnym charakterom. Elegantné krivky a sofistikovaná kombinácia dreva a skla zdôrazňujú luxusné prevedenie. Ak vás očaril moderný taliansky dizajn, objavte ďalší štýlový nábytok z rovnakej kolekcie Forma Moderna, ktorý nájdete v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

469,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Sklenené príručné stolíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Okrúhly ►S nožičkami ►Sklo ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Príručné stolíky z dreva ►Sklenené príručné stolíky