Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný dizajnový okrúhly príručný stolík Forma Moderna so zvlnenou drevenou hnedou podstavou a sklenenou doskou 50 cm

EM32656

Príručný stolík Forma Moderna je ideálnym spojením krásy a funkčnosti. Moderný taliansky dizajn vám prináša podmanivý vizuál a drevo dodá miestnosti pocit tepla. Jedinečný tvar podstavy pôsobí ako avantgardné skulpturálne dielo, ktoré priestor oživí a zároveň zachová jeho minimalistický charakter.

Príručný stolík má okrúhlu vrchnú dosku, vyrobenú z bezpečnostného skla. Je priehľadná a jej ľahký vzdušný vizuál necháva naplno vyniknúť krásu podstavy. Nemusíte sa však obávať krehkosti - bezpečnostné sklo je mimoriadne odolné. Vyrába sa temperovaním klasického skla, pri čom sa zmení jeho vnútorná štruktúra. Vizuálne vlastnosti ostávajú zachované, no materiál sa stáva podstatne pevnejším.

V tvare podstavy dominujú elegantné krivky, korešpondujúce s okrúhlou vrchnou doskou. Podstavu tvorí jedna línia, ktorá sa vinie po obvode stolíka. Je výrazne symetricky zvlnená a vytvára tak štyri nožičky a štyri vrcholy, na ktorých je umiestnená vrchná doska.

Plynulý tvar výborne dopĺňa drevo v krásnom orechovom hnedom odtieni. Na hladkých valcovitých povrchoch podstavy je viditeľná jemná kresba letokruhov, čo prináša do striktne moderného dizajnu príjemný naturálny prvok a pocit harmónie.

Príručný stolík sa hodí do moderne zariadene obývačky či jedálne, ktorej chcete dodať pôsobivý dekoračný a zároveň funkčný element. Minimalistické prevedenie pôsobí elegantným dojmom a hodí sa do priestorov zariadených v prírodných zemitých tónoch. Ak vás očaril moderný taliansky dizajn, príručný stolík môžete skombinovať s konferenčným stolíkom s rovnakým dizajnom podstavy z kolekcie Forma Moderna. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

399,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Sklenené príručné stolíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok zo skla ►Okrúhly ►S nožičkami ►Sklo ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Príručné stolíky z dreva ►Sklenené príručné stolíky