Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný okrúhly príručný stolík Forma Moderna s dizajnovou podstavou z orechovo hnedého dreva a sklenenou doskou 50 cm

EM32539

Príručný stolík Forma Moderna prinesie do vašej obývačky elegantný vizuál moderného talianskeho dizajnu. Je ideálnym spojením krásy a funkčnosti - poskytne vám praktickú odkladaciu plochu a jeho originálna podstava zároveň dodá miestnosti neprehliadnuteľný dekoratívny prvok.

Okrúhla vrchná doska stolíka je vyrobená z bezpečnostného skla. Poskytuje vám odolný povrch, ktorý nie je náročný na údržbu. Bezpečnostné sklo sa vyrába kalením klasického skla. Zahreje sa na vysokú teplu a následne prudko schladí, čo spôsobí zmeny vo vnútornej štruktúre materiálu. Nadobudne mimoriadnu pevnosť a zároveň si zachováva pôvodné vizuálne vlastnosti. Vrchná doska je priehľadná, čo umožňuje naplno obdivovať jedinečný dizajn podstavy.

Podstava je vyrobená z dreva v príjemnej orechovej hnedej farbe. Na hladkom povrchu je viditeľná jemná kresba letokruhov. V kombinácii s elegantne zakrivenými líniami, ktoré pripomínajú prepletajúce sa konáre stromov, dodáva stolíku teplý naturálny charakter.

Podstavu tvorí trojica nožičiek. Každá nožička je zložená z dvoch plochých, v strede prehnutých línií, ktoré vytvárajú koncept kosoštvorca. Nožičky sú navzájom v bode zlomu prepojené, čo dodáva podstave celistvý vizuál zložitej symetrickej kompozície.

Silueta príručného stolíka dodá vašej obývačke či spálni výrazný dekoračný element a zároveň zachová moderný charakter miestnosti. Kombinácia dreva a skla pôsobí elegantným dojmom a bohatá hnedá farba dodáva nábytku nádych luxusu. Ak vás očaril sofistikovaný taliansky dizajn, objavte ďalšie štýlové kúsky z rovnakej kolekcie Forma Moderna v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

589,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Sklenené príručné stolíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok zo skla ►Okrúhly ►S nožičkami ►Sklo ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Príručné stolíky z dreva ►Sklenené príručné stolíky