Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný okrúhly príručný stolík Vita Naturale z dreva v hnedej farbe s vrchnou doskou s dizajnom bieleho mramoru 50 cm

EM32538

Príručný stolík Vita Naturale ozdobí vašu obývačku distingvovanou kompozíciou materiálov v réžii súčasného talianskeho dizajnu. Moderné prevedenie prinesie do miestnosti nádych luxusu a elegancie.

V siluete stolíka dominuje okrúhla vyššia vrchná časť. Obvod lemuje drevený rám v naturálnej orechovej hnedej farbe. Jeho povrch je hladký a vertikálne organizovaná jemná kresba letokruhov vytvára subtílny vzor. Drevo dodáva nábytku pocit tepla jeho prírodný charakter výborne korešponduje s dizajnom vrchnej dosky.

Vrchná doska je umiestnená v drevenom ráme a je vyrobená z porcelánu. Ten vám zaručí pevný a odolný povrch, ktorý nie je náročný na údržbu. Zdobí ju exkluzívny dizajn mramoru, ktorý v kombinácii s vysoko lesklým povrchom dodá priestoru nádych luxusu. Na mliečnom bielom pozadí sa rozvíja naturálna kresba kameňa v zemitých odtieňoch hnedej a sivej.

Nožičky dodávajú stolíku moderný finiš. Sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele s čiernym živicovým náterom. Pripájajú sa k vonkajšej časti dreveného rámu, čím sa materiály vizuálne spoja. V rovnej línii plynú smerom dole, kde sa v elegantnej krivke otáčajú a diagonálne pripájajú k spodnej časti stolíka. Ich štíhly tvar vytvára kontrast k mohutne pôsobiacej vrchnej doske.

Stolík je skvelou voľbou do moderne zariadenej obývačky či jedálne, ktorú oživí variáciou štruktúr. Môžete ním doplniť kreslo alebo sedačku v naturálnych svetlých odtieňoch. Súčasný taliansky dizajn vdýchne do priestoru atmosféru luxusu. Môžete pridať ďalší nábytok z kolekcie Vita Naturale, napríklad konferenčný stolík s rovnakým vizuálom. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

589,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Lesklé a kovové príručné stolíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Okrúhly ►S nožičkami ►Kov ►Biela ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Porcelán ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Príručné stolíky z dreva ►Lesklé a kovové príručné stolíky