FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Vidiecky masívny okrúhly hnedý príručný stolík Thoron s vertikálnym prírodným dizajnom z teakového dreva 45 cm

EM32492

Príručný stolík Thoron prinesie do vašej obývačky naturálny prírodný prvok. Dizajnu dominuje masívne drevo, ktoré dodá miestnosti pôvabný nádych vidieckeho štýlu.

Stolík má jednoduchú valcovitú siluetu s hladkou okrúhlou vrchnou doskou. Po obvode je vykladaná vertikálne orientovanými kusmi dreva. Ich nejednotný vzhľad ešte zdôrazňuje naturálnu estetiku masívneho dreva. Stolík tak pôsobí mohutným dojmom a bude neprehliadnuteľnou súčasťou interiéru.

Je vyrobený z masívneho teakového dreva, ktoré je veľmi pevné a výborne odoláva vplyvom každodenného používania. Má prijemnú, teplú a bohatú, svetlo hnedú farbu. Na povrchu je viditeľná výrazná kresba letokruhov v tmavých odtieňoch.

Príručný stolík Thoron vynikne pri sedačke či kresle v neutrálnych odtieňoch. Takáto kombinácia bude pôsobiť harmonickým dojmom. Môžete tiež pridať konferenčný stolík z masívneho dreva vo vidieckom štýle. Vďaka plnej siluete využijete príručný stolík aj ako podstavec pre vašu obľúbenú dekoráciu či živú zelenú rastlinu, ktorá ešte podčiarkne prírodný charakter nábytku.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

129,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Príručné stolíky z dreva

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Vidiecky štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Okrúhly ►S jednou nohou ►Drevo / Masív - Teak ►Hnedá ►Príručné stolíky z dreva