Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Industriálny masívny príručný stolík Lana s držiakom na časopisy zo sheeshamového dreva v prírodnej hnedej farbe 60 cm

EM32468

Príručný stolík Lana je praktickým doplnkom do každej obývačky. Okrem vysokej funkčnosti vás očarí aj moderný dizajn a prírodná krása sheeshamového dreva.

Konštrukcia stolíka je vyrobená z kovu v čiernej farbe, ktorá výborne dopĺňa teplé a bohaté hnedé odtiene dreva vrchnej dosky a police. Sheesham, tiež známy ako palisander, je vyhľadávaným materiálom kvôli svojmu jedinečnému vizuálu s dramatickou kresbou letokruhov. Nábytok z neho tak získava vďaka tomuto aspektu výrazný prírodný vzhľad.

Silueta stolíka je moderná a prevládajú v nej striktné rovné línie a hladké povrchy. Vrchná doska má obdĺžnikový tvar, ktorý kopíruje aj podstava stolíka. Štvorica nožičiek je umiestnená na jednej z kratších strán stolíka, čo umožňuje jeho čiastočné zasunutie pod sedačku či kreslo. Tento praktický dizajn oceníte napríklad pri práci, čítaní, či jedle. Medzi nožičkami sa tiež nachádza úzka polica, ktorá poslúži ako držiak na časopisy či knihy.

Príručný stolík Lana skvele doplní konferenčný stolík či knižnicu s podobnými kovovými prvkami v industriálnom štýle. Môžete ho tiež skombinovať s kreslom s koženým poťahom. Hodí sa aj k modernému nábytku z masívneho dreva v podobných teplých odtieňoch.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

145,55 € s DPH

Znížená cena!

159,95 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Lesklé a kovové príručné stolíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►S poličkami ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Drevo / Masív - Sheesham ►Príručné stolíky z dreva ►Lesklé a kovové príručné stolíky