Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný industriálny príručný stolík Lana s policou a vrchnou doskou z masívneho mangového dreva v svetlej hnedej farbe 60 cm

EM32467

Príručný stolík Lana v sebe spája moderný dizajn s industriálnym nádychom a krásu prírodného dreva. Oceníte aj integrovaný držiak na časopisy a praktickú možnosť čiastočného zasunutia pod kreslo či sedačku.

Rám stolíka je vyrobený z kovu v matnej čiernej farbe. Podstava a konštrukcia na uloženie vrchnej dosky majú obdĺžnikový tvar. Na kratšej strane ich spájajú štyri nožičky, medzi ktorými je umiestnená úzka polica s vysokými bočnými stenami. Jej tvar je ideálny na uloženie novín, kníh či časopisov. 

Vrchná doska a steny police sú vyrobené z mangového dreva. Tento materiál prináša do industriálneho dizajnu prírodný prvok. Na hladkých povrchoch je viditeľná štruktúra letokruhov v príjemných svetlých hnedých odtieňoch.

Stolík sa hodí do moderne zariadenej obývačky či pracovne k ďalšiemu nábytku z masívneho dreva. Môžete ho tiež skombinovať s konferenčným stolíkom s čiernou kovovou podstavou. Prírodný charakter nábytku zdôraznia živé zelené rastliny.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

131,95 € s DPH

Znížená cena!

145,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Lesklé a kovové príručné stolíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►S poličkami ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Drevo / Masív - Mango ►Príručné stolíky z dreva ►Lesklé a kovové príručné stolíky