FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Masívny hnedý príručný stolík Rosario z exotického dreva suar so zvlneným dizajnom 45 cm

EM32389

Príručný stolík Rosario vás očarí svojím originálnym moderným dizajnom a prírodnou krásou dreva. Toto výnimočné spojenie prinesie do vašej obývačky praktický nábytok, ktorý je zároveň aj výrazným dekoratívnym prvkom.

Stolík je vyrobený z masívneho dreva suar. Ide o exotickú drevinu, ktorá je vyhľadávaná najmä vďaka výraznej kresbe dreva v teplých hnedých odtieňoch. Takisto ide o mimoriadne tvrdý materiál, ktorý vám zaručí výbornú odolnosť a trvanlivosť nábytku.

Štýlový zvlnený dizajn je výsledkom dôslednej ručnej práce. V kombinácii s prírodným materiálom zaručuje originalitu každého jedného kúska. Stolík má štvorcovú odkladaciu plochu so zaoblenými rohmi. Elegantné krivky podstavy pôsobia dynamickým dojmom.

Je ideálnym doplnkom do moderne zariadenej obývačky, ktorej chcete dodať výrazný dekoračný prvok. Skvele doplní sedačku v neutrálnych teplých odtieňoch. Môžete ho tiež skombinovať s ďalším nábytkom z masívneho dreva v podobných teplých odtieňoch. Mohutná silueta vám tiež umožní využiť stolík ako podstavec pre dekoráciu či živú zelenú rastlinu, čím ešte zdôrazníte prírodný charakter nábytku.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

199,95 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Príručné stolíky z dreva

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Štvorcový ►Bez nožičiek ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Príručné stolíky z dreva