FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná slonovinová biela sada okrúhlych príručných stolíkov Ivette s vrchnou doskou s mramorovým dizajnom 47 cm

EM32373

Sada príručných stolíkov Ivette vás očarí svojím elegantným dizajnom v slonovinovej bielej farbe. Tvoria ju dva stolíky, väčší s priemerom vrchnej dosky 60 cm a výškou 47 cm a nižší s priemerom vrchnej dosky 50 cm a výškou 42 cm.

Vrchné dosky majú jednoduchý okrúhly tvar a zdobí ich subtílna mramorová kresba v jemných béžových odtieňoch. Podstava má bielu farbu a svojím tvarom pripomína vázu. Jej hladký povrch výborne dopĺňa vrchnú dosku a nábytok tak  pôsobí moderným dojmom.

Podstava stolíkov pôsobí mohutným dojmom a má valcovitý tvar, ktorý sa vo vrchnej a spodnej časti mierne zužuje. Z vrchnej časti vychádza krátka valcovitá noha, na ktorej je umiestnená vrchná doska. Na väčšom stolíku sa ešte nachádza úzka kruhová polica, čo prináša do dizajnu zaujímavú variáciu.

Sada stolíkov sa hodí do moderne  zariadenej obývačky v svetlých odtieňoch, kde vynikne ich elegantná silueta a mramorový dizajn. Môžete ich umiestniť oddelene, po stranách sedačky, alebo vedľa seba, v úlohe konferenčného stolíka. Môžete tiež pridať ďalší nábytok s mramorovými prvkami, čím dodáte miestnosti nádych luxusu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

269,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Lesklé a kovové príručné stolíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Okrúhly ►S jednou nohou ►Kov ►Biela ►Béžová ►Keramika ►Lesklé a kovové príručné stolíky