FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná sivo čierna sada štvorcových príručných stolíkov Elliot s mramorovou vrchnou doskou 47 cm

EM32372

Sada príručných stolíkov Elliot vnesie do vašej obývačky nádych luxusu a sofistikovaného dizajnu. Tvoria ju dva štvorcové stolíky, jeden s vrchnou doskou s veľkosťou 40x40 cm a výškou 47 cm a druhý s vrchnou doskou s rozmermi 50x50 cm a výškou 40 cm.

Stolíky majú modernú siluetu, v ktorej prevládajú rovné línie. Rohy vrchnej dosky a vertikálne hrany podstavy sú mierne zaoblené, čo im dodáva elegantný vzhľad. Vrchné dosky majú štvorcový tvar a sú vyrobené zo sivého mramoru. Vrchnú dosku zdobí jemná prírodná kresba kameňa. Vďaka tomuto exkluzívnemu materiálu pôsobia stolíky luxusným dojmom. 

Podstavy sú vyrobené z kovu a ich čierna farba výborne dopĺňa sivé tóny vrchnej dosky. Majú štvorcový tvar, ktorý sa smerom nahor mierne zužuje a pôsobia mohutným, až skulpturálnym dojmom.

Stolíky môžete umiestniť po stranách sedačky v odtieňoch sivej alebo čiernej. Táto kombinácia bude pôsobiť luxusným a sofistikovaným dojmom. Môžete ich tiež umiestniť spolu do stredu obývačky, kde poslúžia ako štýlový konferenčný stolík. Vhodná je aj kombinácia s televíznym stolíkom či príborníkom s podobnými sivými mramorovými detailmi.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

289,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Lesklé a kovové príručné stolíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Štvorcový ►S jednou nohou ►Kov ►Čierna ►Sivá ►Mramor ►Lesklé a kovové príručné stolíky