FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový glamour medený štvorcový príručný stolík Twist so zakrútenou podstavou 45 cm

EM32245

Dizajnový príručný stolík Twist je štýlovým dekoračným prvkom a praktickým nábytkom zároveň. Jeho metalická  medená farba a originálny tvar oživia každý moderný interiér.

Dominuje mu podstava so zakrúteným dizajnom. Vrchná a spodná časť majú jednoduchý štvorcový tvar a stolík vyzerá ako kváder s vrchnou časťou otočenou o 90 stupňov, čím vznikol dynamicky pôsobiaci zakrútený tvar. Stredná časť je zúžená a silueta tak pripomína presýpacie hodiny. Vrchná doska má jednoduchý hladký povrch, ktorý prenecháva hlavnú úlohu dizajnovej podstave.

Príručný stolík má metalickú medenú farbu a je vyrobený z kovovej zliatiny. Lesklý povrch pôsobí luxusným dojmom, zatiaľ čo červenkasté odtiene prinášajú teplý nádych. Interiér nábytku je dutý, čo zaručuje ľahkosť a jednoduchú manipuláciu.

Stolík môžete umiestniť k sedačke či kreslu v art deco štýle. Pridaním lampy s metalickou podstavou vytvoríte príjemný kútik na čítanie. Hodí sa tiež k extravagantnejšiemu glamour nábytku, pri ktorom zažiari jeho farba. Je skvelou voľbou aj do jedálenských priestorom, kde ho môžete využiť ako príležitostné miesto na sedenie, ktoré sa dá jednoducho zasunúť pod stôl. Originálny dizajn vynikne aj v úlohe podstavca na rastlinu či dekoráciu.

Dostupnosť do 4-8 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

135,59 € s DPH

Znížená cena!

149,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Lesklé a kovové príručné stolíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Štvorcový ►Bez nožičiek ►Kov ►Medená ►Nábytok v Glamour štýle ►Lesklé a kovové príručné stolíky