FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový štvorcový art deco príručný stolík Twist so zatočeným dizajnom v zlatej farbe 45 cm

EM32244

Dizajnový príručný stolík Twist je ideálnou voľbou pre tých, ktorý chcú dodať moderným priestorom výrazný dekoratívny prvok. Dizajn pôsobí skulpturálny dojmom a zároveň vám poskytne praktický odkladací priestor na vrchnej doske.

Príručný stolík je vyrobený z kovovej zliatiny s povrchovou úpravou v zlatej farbe. Na prvý pohľad vás zaujme originálny zakrútený tvar. Vrchná doska je štvorcová, rovnako ako aj paralelne umiestnená spodná časť stolíka. Vertikálne hrany podstavy plynú z horného rohu v elegantnej krivke k nasledujúcemu rohu na spodnej časti, čím vzniká skrutkovitá silueta so zúženým stredom. Tvar stolíka je moderný, s jednoduchými líniami a hladkými povrchmi.

Žiarivá zlatá farba sa hodí do priestorov zariadených v art deco štýle, kde skvele doplní sedačku so zlatými nožičkami. Extravagantný tvar oceníte aj v obývačke v glamour štýle, kde sa prepojí s lesklým metalickým nábytkom a doplnkami. V jedáni môže poslúžiť aj ako príležitostné miesto na sedenie, či štýlový podstavec pre rastlinu alebo vašu obľúbenú dekoráciu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

135,59 € s DPH

Znížená cena!

149,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Lesklé a kovové príručné stolíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Luxusné jedálenské stoličky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Štvorcový ►Bez nožičiek ►Kov ►Zlatá ►Bez opierok ►Nábytok v Glamour štýle ►Lesklé a kovové príručné stolíky