Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový art deco okrúhly príručný stolík Gedling z kovu v koralovej ružovej farbe so zlatými detailmi 42 cm

MLV26509

Príručný stolík Gedling bude pôvabným doplnkom vašej obývačky, ktorý miestnosť osvieži krásnou koralovou ružovou farbou. Zlaté detaily pôsobia luxusným dojmom a prinášajú nádych art deco estetiky.

V siluete stolíka dominujú základné geometrické tvary, s okrúhlou vrchnou doskou a tromi rovnými zošikmenými nožičkami. V strede vrchnej dosky je tiež umiestnená úchytka v tvare písmena L. Nožičky aj úchytka majú štíhly valcovitý tvar, čo zjemňuje dizajn a stolík tak pôsobí elegantným dojmom.

Je vyrobený z kovu a povrch pokrýva lesklý lak. Dominantou farbou je koralový ružový odtieň vrchnej dosky, s ktorým výborne korešponduje metalická zlatá farba jej vyvýšených okrajov, nožičiek a úchytky.

Príručný stolík Gedling je skvelým doplnkom do obývačky zariadenej v art deco štýle, kde ho môžete skombinovať so sedačkou alebo kreslom so zlatými nožičkami a buklé či zamatovým poťahom v svetlých farbách. Hodí sa aj k nábytku v retro štýle s podobnými zošikmenými nožičkami. 

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

45,45 € s DPH

Znížená cena!

49,95 €

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Lesklé a kovové príručné stolíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Retro štýlový nábytok ►Art-deco nábytok ►Dizajnový nábytok ►Kolekcia dizajnových príručných stolíkov Gedling ►Okrúhly ►S nožičkami ►Kov ►Zlatá ►Ružová ►Lesklé a kovové príručné stolíky