Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný dizajnový okrúhly príručný stolík Cromia s chrómovou konštrukciou s prekríženými nožičkami 65 cm

MLV18512

Príručný stolík Cromia vás očarí svojím čistým dizajnom. Kombinácia skla s pochrómovaným kovom pôsobí moderným dojmom a  vďaka lesklému povrchu, ktorý odráža svetlo, interiér vizuálne nezaťaží.

Stolík má okrúhlu vrchnú dosku z priehľadného bezpečnostného skla. Tento materiál vzniká temperovaním klasického skla, čím sa zmení je vnútorná štruktúra a nadobudne vysokú tvrdosť a odolnosť. Kovová konštrukcia je vyrobená z nerezovej ocele s metalickým lesklým chrómovým finišom v striebornej farbe

Sklenená doska je umiestnená v jednoduchom okrúhlom ráme. Ten je položený na štyroch nožičkách, z ktorých je každá dvojica prekrížená a vznikajú tak dva paralelné dizajnové prvoky v tvare písmena X. V spodnej časti ich navzájom prepájajú dve horizontálne spojnice, vďaka čomu má stolík výbornú stabilitu.

Príručný stolík Cromia je praktickým doplnkom do moderne zariadenej obývačky, kde výborne doplní sedačku či kreslo. Vďaka svojej univerzálnej farebnosti sa hodí k nábytku v neutrálnych odtieňoch a aj k výraznejším pestrejším kúskom. Môžete tiež pridať konferenčný stolík so sklenenou doskou či štýlové svietidlo s metalickou striebornou podstavou.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

549,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Cromia

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Sklenené príručné stolíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Kolekcia luxusného art-deco nábytku Cromia ►Nábytok zo skla ►Chrómový štýlový nábytok ►Okrúhly ►S nožičkami ►Prekrížené nožičky ►Kov - Chróm ►Sklo ►Strieborná ►Lesklé a kovové príručné stolíky ►Sklenené príručné stolíky