Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná art deco sada dvoch okrúhlych príručných stolíkov Leroy so zlatou podstavou so severoafrickým vzorom štvorlístka 56 cm

MLV17982

Sada príručných stolíkov Leroy prinesie do Vašej domácnosti štýlový lesk glamour štýlu. Kombinácia metalickej zlatej farby a zrkadlového povrchu pôsobí luxusným dojmom a ornamentálne zdobená podstava robí z tohto nábytku vizuálne zaujímavý dekoračný prvok.

Sadu tvoria dva okrúhle stolíky, väčší s výškou 56 cm a priemerom 46 cm a menší s výškou 49,5 cm a priemerom 36 cm. Oba stolíky majú vrchnú dosku zo zrkadlového skla a kovovú podstavu v žiarivej zlatej farbe. Stolíky majú štyri ploché nožičky a v spodnej časti ich prepája okrúhla spojnica, paralelná s vrchnou doskou. Medzi nožičkami sa nachádza geometrický ornament s motívom štvorlístka, inšpirovaný vektorovými severoafrickými vzormi.

Vďaka tomuto motívu môžete príručné stolíky skombinovať s kreslom v etno štýle. Ornamentálne zdobenie sa skvele prepojí aj s vyrezávaným orientálnym nábytkom. Lesklé prevedenie robí zo stolíka výborný doplnok aj do priestorov v glamour štýle. Zlatá farba podstavy sa tiež hodí k sedačke s podobnými kovovými nožičkami v art deco štýle.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

299,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Sklenené príručné stolíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Art-deco nábytok ►Luxusný orientálny nábytok ►Okrúhly ►Bez nožičiek ►Kov ►Sklo ►Medená ►Etno nábytok ►Nábytok v Glamour štýle ►Lesklé a kovové príručné stolíky ►Sklenené príručné stolíky