FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná štýlová zostava Cerdena do detskej izby v bielej farbe z masívneho dreva

EM32270

Moderná štýlová zostava Cerdena do detskej izby vyrobená z masívneho dreva vám zdokonalý nie len priestor pre vaše deti, ale poskytne im miesto na odpočinok či prípravu do školy.

V zostave sa nachádza pohodlná a pevná jednolôžková postel s dreveným čelom s dekoráciou, ktorá posteli dodáva vidiecky nádych. Ďalej sa v zostave nachádza masívny nočný stolík z mohutnými nožičkami, ktoré nesú tri zásuvky s kovovými úchytkami v striebornej farbe. Skvelý doplnok ku posteli, ktorý je nie len estetický ale taktiež veľmi praktický kúsok je drevená lavica. Má jednu poličku na jej spodku čo je vhodné pre uschovanie prezuviek alebo topánok. Doska lavice je čalúnená čo pridáva na jej komfortnosti. Posledný kúsok zo zostavy je dvojitý písací stôl s tromi zásuvkami. Po bokoch stola sa nachádzajú dekorácie, rovnaké ako je čelo postele. 

Farba nábytku je variabnilná, takže je len na vás akú farbu zvolíte. 

Obsah balenia

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Od 289,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia CERDENA

Podobné produkty Zostavy detských izieb

►Luxusné a štýlové zostavy detských izieb ►Moderný štýlový nábytok ►Kolekcia exkluzívneho masívneho nábytku Verona ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Kolekcia moderného nábytku CERDENA ►Drevo / Masív