FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná zostava Nantes do detskej izby z masívneho dreva v bielej a tyrkysovej farbe

EM32268

Štýlová moderná zostava Nantes z borovicového dreva predstavuje nadčasovosť, modernosť a príjemný vzhľad v podobe nábytku do detskej izby.

Zostava sa skladá z jednolôžkovej postele s dreveným čelom a čalúneným rámom na matrac. Nočný stolík s tenkými nožičkami s poličkou na spodku a jednou zásuvkou je ideálnym riešením na odloženie rôznych drobných vecí, poprípade uloženie kníh, ktoré si vaše deti prečítajú. V zostave sa nachádza písací stôl s dvomi zásuvkami a dostatočne priestrannou písacou doskou, kde sa zmestia knihy ale aj stolová lampa či rôzne zakladače. Stolička s masívnymi nohami má na operadle zaujímavý detail, ktorý jej dáva videcký nádych. Posledný kúsok zo zostavy je šatníková dvojdverová skriňa s presklennými dverami a dvami zásuvkami so zaoblenými kovovými úchytkami v striebornej farbe. Poskytuje dostatok úložného priestoru na zavesenie oblečenia, pričom vo vnútri sa nachádza aj jedna polička. 

Farebná variabilita nábytku je voliteľná a variabilná. 

Obsah balenia

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Od 269,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Lyon

Podobné produkty Zostavy detských izieb

►Luxusné a štýlové zostavy detských izieb ►Moderný štýlový nábytok ►Kolekcia exkluzívneho masívneho nábytku Verona ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Kolekcia štýlového masívneho nábytku NANTES ►Biela ►Zelená ►Drevo / Masív ►Kolekcia Lyon