Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný sklenený písací stôl Urbano s prekríženými chrómovými bočnými nožičkami a zásuvkou 145 cm

EM32553

Písací stôl Urbano dodá vašej kancelárii či domácej pracovni nádych elegancie a luxusu. Jedinečný taliansky dizajn využíva moderné materiály ako sklo a chróm na dosiahnutie pôsobivého vzdušného vizuálu a vysoko funkčného nábytku zároveň.

V siluete stola dominujú rovné línie a hladké povrchy. Vrchná doska má jednoduchý obdĺžnikový tvar. Je vyrobená z bezpečnostného skla, ktoré v sebe spája krehký priehľadný dizajn s vysokou odolnosťou. Tento materiál vzniká temperovaním klasického skla. Pri ohriatí na vysokú teplotu a následnom prudkom schladení sa zmení jeho vnútorná štruktúra a stáva sa výrazne pevnejším.

Sklo výborne dopĺňa pochrómovaná konštrukcia z ocele. Vysoko lesklý povrch odráža svetlo a miestnosť vizuálne nezaťaží. Podobne ako vrchná doska, pôsobí ľahkým a vzdušným dizajnom, ktorý podporujú aj čisté rovné línie. Na kratších stranách stola sú ploché nožičky prekrížené a vzniká tak charakteristický moderný dekoratívny prvok v tvare X. Ďalším zaujímavým detailom je orientácia nožičiek, pri predných smeruje úzka hrana dopredu a pri zadných zasa do strán. Na zadnej strane konštrukcie sú umiestnené dve horizontálne spojnice, jedna v spodnej časti, ktorá zaručuje dobrú stabilitu nábytku, a jedna vo vrchnej časti, ku ktorej je upevnený úložný priestor.

Praktický úložný priestor sa nachádza na pravej strane stola a tvorí ho jedna zásuvka s technikou otvárania pull out and lock, ktorá bráni jej úplnému vysunutia. Box so zásuvkou má jednoduchý kvádrový tvar a je vyrobený z MDF dyhy. Jeho biela farba pôsobí jemným subtílnym dojmom. Toto svetlé prevedenie výborne korešponduje s priehľadnosťou skla a vysokým leskom chrómového povrchu.

Písací stôl Urbano sa je skvelou voľbou do moderne zariadenej pracovne, ktorá pôsobí uhladeným a elegantným dojmom. Môžete ho skombinovať s ďalším skleným či lineárnym bielym nábytkom. Luxusný vzhľad pracovne podčiarkne aj kancelárska stolička s koženým čalúnením. Ak vás zaujal moderný a čistý taliansky dizajn, objavte ďalšie kúsky z rovnakej kolekcie Urbano v našej ponuke.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

829,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Urbano

Podobný tovar v kategórií Pracovné a písacie stoly

Podobné produkty Sklenené písacie stoly

►Štýlové a luxusné pracovné a písacie stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok zo skla ►Chrómový štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►MDF ►Kov - Chróm ►Sklo ►Biela ►Strieborná ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom štýle Urbano ►Písacie stoly s úložným priestorom ►Sklenené písacie stoly