Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný prírodný hnedý písací stôl Vita Naturale s béžovou koženou podložkou na vrchnej doske 116 cm

EM32521

Písací stôl Vita Naturale vás očarí spojením prírodných štruktúr dreva a kože s luxusným talianskym dizajnom. Subtílne retro prvky prinášajú do kompozície unikátny charakter a výsledkom je praktický moderný nábytok s pridanou estetickou hodnotou.

Stôl má elegantnú siluetu s dlhými štíhlymi nožičkami. Rohy sú zaoblené a na zadnej strane sa nachádza vyvýšený okraj, ktorý dodáva nábytku príjemný retro nádych. Oceníte aj praktický úložný priestor v podobe zásuvky pod vrchnou doskou, a uzatvárací otvor na vedenie káblov v zadnej časti vrchnej dosky. Vďaka týmto detailom bude váš pracovný priestor organizovaný, bez rušivých vizuálnych elementov.

Stôl je vyrobený z pravej orechovej dyhy v svetlom hnedom odtieni. Na hladkých povrchoch vyniká kresba letokruhov a pozdvihuje naturálny charakter materiálu, ktorý prinesie do vašej pracovne či spálne harmonický teplý prvok. V tendencii naturálnych štruktúr sa nesie aj podložka na vrchnej doske stola v elegantnej krémovo béžovej farbe. Je vyrobená z hladko obrúsenej ekokože, ktorá prináša do dizajnu dotyk luxusu a zároveň zvyšuje váš komfort. Podložka je odnímateľná a pracovný povrch si tak môžete prispôsobiť presne podľa vašich aktuálnych potrieb.

Písací stôl Vita Naturale je skvelou voľbou do moderne zariadenej pracovne, kde bude pôsobiť ako elegantný a reprezentatívny stredobod miestnosti. Štíhla silueta pôsobí vzdušným dojmom a jemný retro nádych dodá priestoru unikátny charakter. Stôl môžete využiť aj v spálni, ako toaletný stolík. So zjemnenými rohmi sa výborne prepojí zrkadlo v okrúhlom ráme z dreva. Ak vás očaril moderný taliansky dizajn, spoznajte ďalšie kúsky z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktoré nájdete v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás pokojne kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 309,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Pracovné a písacie stoly

Podobné produkty Písacie stoly z dreva

►Štýlové a luxusné pracovné a písacie stoly ►Dizajnové a luxusné toaletné stolíky ►Retro štýlový nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Čalúnený - Koža ►Hnedá ►Béžová ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Písacie stoly s úložným priestorom ►Písacie stoly z dreva