Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný písací stôl Vita Naturale s tromi zásuvkami v prírodnej orechovej hnedej farbe 154 cm

EM32518

Písací stôl Vita Naturale spája v symfónii súčasného talianskeho dizajnu krásu dreva a moderné minimalistické prvky. Tento multifunkčný nábytok oceníte v kancelárii, ako pracovný stôl, či v spálni, v úlohe toaletného stolíka. Do priestoru prinesie nádych luxusu a sofistikovanej elegancie.

Na prvý pohľad vás očarí moderná silueta so striktnými rovnými líniami a hladkými povrchmi. Vrchná doskaobdĺžnikový tvar a plynule sa prepája s úložným priestorom pod ňou. Ten je tvorený troma vedľa seba umiestnenými zásuvkami so soft close systémom zatvárania, ktorý zaručuje ich tiché a komfortné používanie.

Mohutná vrchná časť je uložená na atypických nožičkách, ktoré vypĺňajú bočné strany, a ich predná hrana je šikmo skosená. Dizajn tak pôsobí dynamickým dojmom a šikmá línia tvorí estetický kontrast s ostatnými striktne vertikálnymi a horizontálnym hranami stolíka.

Šikmé hrany nožičiek prekrýva lesklý chrómový pás z nerezovej ocele, zdôrazňujúci atypický tvar. Rovnaký prvok zdobí aj spodné hrany zásuviek a vizuálne prepája vrchnú časť s podstavou. Vysoký lesk a metalický charakter tohto materiálu prenáša kontrastnú estetiku aj do sféry materiálov, kde vytvára vizuálny protipól k pravej orechovej dyhe v príjemnej teplej hnedej farbe s výraznou kresbou letokruhov. Chróm prináša do dizajnu moderný prvok, zatiaľ čo drevo dodá priestoru teplý nádych. Táto sofistikovaná kombinácia vám tak prináša luxusný moderný nábytok s jedinečným charakterom.

V pracovni môžete stolík doplniť koženým kreslom, ktoré ešte pozdvihne luxusný vzhľad. V spálni je zasa ideálna kombinácia so zrkadlom v modernom drevenom ráme. Ak vás očaril taliansky dizaj stolíka, objavte ďalší nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás prosím kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 319,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Pracovné a písacie stoly

Podobné produkty Písacie stoly z dreva

►Štýlové a luxusné pracovné a písacie stoly ►Dizajnové a luxusné toaletné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►MDF ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Písacie stoly s úložným priestorom ►Písacie stoly z dreva