FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Masívny retro písací stôl Paolo zo sheeshamového dreva v prírodnej teplej hnedej farbe s výraznou kresbou letokruhov 110 cm

EM32259

Písací stôl Paolo v sebe spája pôvabný retro dizajn a naturálnu krásu masívneho dreva. Poteší vás aj praktický úložný priestor v podobe dvoch zásuviek.

Písací stôl je vyrobený zo sheeshamového dreva, ktoré je vyhľadávaným materiálom kvôli svojej odolnosti a jedinečnému vzhľadu. Má teplú a bohatú hnedú farbu s podtónmi žltej a červenej. Ďalším charakteristickým znakom je výrazná kresba letokruhov, ktorú môžete obdivovať na hladkých povrchoch stolíka.

Tvar nábytku je inšpirovaný retro štýlom. Pod obdĺžnikovou vrchnou doskou sa nachádza úložný priestor v podobe dvoch vedľa seba umiestnených zásuviek. Okraje vrchnej časti sú na bočných a zadnej strane vyvýšené, čo stolíku dodáva zaujímavý dizajnový prvok. Štvorica nožičiek je mierne zošikmená. Majú valcovitý tvar, ktorý sa smerom nadol postupne zužuje. Ich tvar korešponduje s minimalistickými úchytkami na zásuvkách. Sú vyrobené z kovu a zlatá farba výborne ladí s teplým odtieňom dreva.

Písací stôl môžete skombinovať s knižnicou či ďalším nábytkom z masívneho dreva. Hodí sa k nemu kancelárska stolička s poťahom v teplých neutrálnych farbách so zlatým metalickým prvkom. V tendencii prírodných materiálov môžete zvoliť aj kožené kreslo a naturálny charakter ešte zdôrazníte pridaním živej zelenej rastliny.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

272,95 € s DPH

Znížená cena!

299,95 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Pracovné a písacie stoly

Podobné produkty Písacie stoly z dreva

►Štýlové a luxusné pracovné a písacie stoly ►Retro štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Hnedá ►Drevo / Masív - Sheesham ►Písacie stoly s úložným priestorom ►Písacie stoly z dreva