Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné moderné otočné kancelárske kreslo Napoli s koňakovo hnedým koženým poťahom a nastaviteľnou výškou sedu 122 cm

EM32524

Kancelárske kreslo Napoli v sebe spája krásu súčasného talianskeho dizajnu a maximálnu funkčnosť. Vďaka svojmu luxusnému vizuálu bude reprezentatívnym stredobodom vašej kancelárie a zaručí vám tiež komfortné sedenia aj počas dlhších pracovných hodín.

Na prvý pohľad vás očarí sofistikovaná kombinácia farieb, v ktorej dominuje teplý koňakovo hnedý odtieň poťahu. Dopĺňajú ho sivé a matné strieborné detaily, prinášajúce do kompozície moderný vzhľad. Poťah je vyrobený z ekokože s hladkým brúseným povrchom, ktorý dodáva stoličke luxusný vzhľad.

Mohutná silueta spraví z kresla Napoli prirodzený centrálny prvok vašej kancelárie či domácej pracovne. Okrem pôsobivého vzhľadu vám však mäkké čalúnenie, vysoká chrbtová opierka a opierky na ruky poskytujú pohodlné opretie. Výšku sedadla si môžete prispôsobiť podľa vašich potrieb v rozmedzí od 46 cm do 56 cm a bočné opierky sú sklápateľné. Noha stoličky disponuje mechanizmom, vďaka ktorému je sedacia časť otočná o 360º a podstava s piatimi kolieskami vám poskytuje flexibilitu pri pohybe v priestore.

S kancelárskym kreslom Napoli už nemusíte robiť kompromis medzi funkčnosťou, komfortom a štýlovým vzhľadom. Je ideálnou voľbou do moderne zariadených pracovní, kde prinesie nádych luxusu. Kožený dizajn a krásna koňaková hnedá farba sa výborne prepojí s nábytkom z masívneho dreva. Vďaka strieborný a sivým detailom môžete kreslo tiež skombinovať s písacím stolom z materiálov ako sklo či chróm.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

349,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Kancelárske stoličky

Podobné produkty Kancelárske stoličky na kolieskach

►Dizajnové a luxusné kreslá do pracovne a kancelárie ►Dizajnové a luxusné stoličky do pracovne a kancelárie ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►S nožičkami ►Na kolieskach ►Čalúnený - Koža ►Hnedá ►Klasické ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Otočné ►Otočné kancelárske stoličky ►Kancelárske stoličky na kolieskach