Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná otočná kancelárska stolička Trinity so svetlým hnedým dreveným rámom a čiernymi a sivými detailmi 76 cm

EM32523

Otočná kancelárska stolička Trinity prinesie do vašej pracovne svieži vizuál. Pôsobivá kombinácia farieb a štruktúr sa spája v sofistikovanej symfónii moderného talianskeho dizajnu, ktorý tak prináša nie len praktický, ale aj krásny nábytok.

Kancelárska stolička vám vďaka čalúnenému sedadlu, oválnej chrbtovej a vysokým bočným opierkam zaručí komfortné sedenie. Oceníte tiež flexibilitu pohybu pri práci, ktorú prináša podstava s kolieskami a 360º otočným systémom sedacej časti.

Dizajn stoličky je postavený na koncepte kontrastov. Rám sedacej časti má tvar U a je zhotovený z drevenej dyhy. Na jej hladkých povrchoch je viditeľná kresba letokruhov, ktorá v kombinácii so svetlou hnedou dubovou farbou vnáša do kompozície prírodný element. Na ráme je umiestnené okrúhle čalúnené sedadlo s textilným poťahom v oblačnej sivej farbe. Kombinácia týchto dvoch farieb pôsobí subtílnym dojmom a štruktúry dreva a textílie prinesú do interiéru teplý prvok.

Ako protipól k tomu, stoličku dopĺňa matná čierna chrbtová opierka a podstava. Opierka má polkruhový tvar a vyššia zadná časť plynule prechádza do užších bočných častí. Sedacia časť je umiestnená na krátkej nohe, ktorá sa rozvetvuje do štyroch dlhších ramien ukončených kolieskami. Čierna farba vytvára výrazný kontrast, no zároveň neprehlušuje svetlejšie prvky. Táto harmónia a vizuálna rovnováha je dôkazom zručnosti a estetického citu talianskych dizajnérov. Stolička Trinity tak presahuje funkciu kancelárskeho nábytku a stáva sa z nej vizuálne podmanivý dizajnový prvok interiéru.

Štíhle línie dodávajú stoličke ľahký a vzdušný vzhľad, ktorý sa hodí k modernému nábytku z materiálov ako sklo či chróm. Môžete ju skombinovať aj s písacím stolom v svetlej farbe z masívneho dreva s dubovým finišom, pri ktorom vyniknú čierne detaily a budú pôsobiť ako akcentový prvok v interiéri.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

309,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Kancelárske stoličky

Podobné produkty Kancelárske stoličky na kolieskach

►Dizajnové a luxusné stoličky do pracovne a kancelárie ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Na kolieskach ►Plast ►MDF ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Sivá ►Klasické ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Otočné ►Otočné kancelárske stoličky ►Kancelárske stoličky na kolieskach