FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Industriálna kožená otočná výškovo nastaviteľná kancelárska stolička Lawrence s hnedým poťahom z ekokože na kolieskach 58 cm

EM32495

Kancelárska stolička Lawrence prinesie do vašej pracovne nádych luxusu. Štýlový kožený dizajn s industriálnymi prvkami a hnedo-čierna farebná kombinácia pôsobia sofistikovaným dojmom.

Pohodlné sedenie vám zaručí čalúnená chrbtová opierka a sedacia časť. Sú potiahnuté štýlovým poťahom z ekokože s moderným lineárnym prešívaním, ktoré dodáva nábytku zaujímavú štruktúru. Poťah má elegantnú tmavohnedú farbu s červenkastými podtónmi.

Konštrukcia stoličky je kovová, v čiernej farbe. Z otočnej sedacej časti vychádza noha, ktorá je výškovo nastaviteľná a sedadlo si tak môžete prispôsobiť podľa svojich potrieb do výšky od 45 cm do 60 cm. Spodná čas sa rozvetvuje do štvorramennej podstavy. Každá nožička je ukončená kolieskom a má dvojité zakrivenie, čo dodáva nábytku zaujímavý vizuálny prvok. Nožičky sú tiež prepojené kruhovou spojnicou.

Zo sedacej časti vychádzajú po stranách mierne zošikmené opierky na ruky. Ich vrchná časť je pre zvýšenie komfortu čalúnená. Opierky sú v zadnej časti spojené a na tejto línii je tiež upevnená chrbtová opierka, čo dodáva stoličke moderný dizajnový prvok.

Kancelárska stolička Lawrence výborne doplní písací stôl v industriálnom štýle s kovovou podstavou. Môžete ju tiež skombinovať s knižnicou v tmavých odtieňoch hnedej z masívneho dreva, čím zdôrazníte luxusný charakter miestnosti.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

319,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Kancelárske stoličky

Podobné produkty Kancelárske stoličky na kolieskach

►Dizajnové a luxusné stoličky do pracovne a kancelárie ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►Na kolieskach ►Kov ►Čalúnený - Koža ►Čierna ►Hnedá ►Klasické ►S opierkami ►Otočné ►Otočné kancelárske stoličky ►Kancelárske stoličky na kolieskach