FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová retro otočná stolička Dover s prešívaným čalúnením v béžovo sivej farbe 92 cm

EM32178

Otočná stolička Dover v sebe spája maximálne pohodlie a štýlový retro dizajn. Oceníte ju nie len v jedálni, ale tiež aj v pracovni alebo v obývačke.

V siluete stoličky je dominantná mohutná sedacia časť s mäkkým čalúnením. Vysoká chrbtová opierka s vankúšom vám zaručí komfortné opretie. Stolička je tak vhodná aj na dlhšie sedenie, napríklad pri práci. Vnútornú stranu chrbtovej opierky zdobí prešívanie v tvare T, ktoré prináša do dizajnu štýlový retro nádych. 

Sedacia časť je umiestnená na krátkej nohe, otočnej o 360°. Noha sa rozvetvuje do štvorramennej podstavy, ktorá zaručuje výbornú stabilitu a zároveň dodáva nábytku štýlový vizuálny prvok. Je zhotovená z kovu s čiernym matným práškovým nástrekom.

Poťahová látka má viditeľnú štruktúru tkania. Stolička je vyhotovená v takzvanom greige odtieni. Táto farba je kombináciou sivej a béžovej a vo výsledku pôsobí jemným a elegantným dojmom. Jej univerzálny vzhľad zároveň ľahko skombinujete s ďalším nábytkom či doplnkami.

Stolička sa hodí do modernej pracovne v neutrálnych odtieňoch, kde výborne doplní písací stôl a ďalší nábytok zo svetlého dreva. Môžete ju tiež umiestniť k jedálenskému stolu s vrchnou doskou zo svetlého mramoru a vďaka masívnemu tvaru stoličky tak dosiahnete luxusný vzhľad nadštandardného komfortu. Je tiež vhodnou voľbou do menších obývacích priestorov, kde môže zastúpiť kreslo.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

144,69 € s DPH

Znížená cena!

159,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Dover

Podobný tovar v kategórií Kancelárske kreslá

Podobné produkty Čalúnené jedálenské stoličky

►Dizajnové a luxusné kreslá do pracovne a kancelárie ►Luxusné jedálenské stoličky ►Dizajnové a luxusné stoličky do pracovne a kancelárie ►Retro štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Poťahová látka ►Béžová ►Klasické ►S opierkami ►Otočné ►Otočné jedálenské stoličky ►Otočné kancelárske stoličky ►Čalúnené jedálenské stoličky ►Kolekcia retro stoličiek Dover