Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná kožená otočná kancelárska stolička Neuville s nastaviteľnou výškou s čiernym čalúnením z pravej kože 91 cm

MLV18264

Kancelárska stolička Neuville prinesie do vašej pracovne nádych luxusu. Elegantná čierna farba v spojení s poťahom z pravej kože pôsobí sofistikovaným dojmom a mäkké čalúnenie a opierky na ruky zaručia pohodlné sedenie aj počas dlhšej doby.

Sedacia časť má klasickú siluetu, v ktorej dominujú krivky a zaoblené tvary. Vysoká chrbtová opierka pripomína svojimi výraznými rohmi ušiak. Jej vrchnú hranu zdobí vybíjanie kovovými nitmi v striebornej farbe. Plynule prechádza až na opierky na ruky, ktoré sú plné a na prednej strane vykrojené, čo umožňuje komfortné prisunutie k stolu. 

Maximálny komfort vám poskytne penové čalúnenie. Poťah je vyrobený z pravej kože v čiernej farbe s vintage úpravou. Povrch je ručne opracovaný tak, aby pôsobil opotrebovaným dojmom, čo prináša do dizajnu štýlový starožitne pôsobiaci element. Sedacia časť je otočná.

Podstava má lesklý chrómový finiš v striebornej farbe. Pôsobí moderným dojmom a štýlovo vytvára estetický kontrast s vintage vzhľadom poťahu, no farebne sa zároveň prepája s ozdobnými nitmi. Výškovo nastaviteľná noha prechádza v spodnej časti do podstavy s kolieskami.

Kancelársku stoličku môžete skombinovať s moderným písacím stolom. Do pracovne zariadenej nábytkom z materiálov ako sklo či chróm vnesie svojím poťahom zaujímavú štruktúru. Luxusný vzhľad pravej kože môžete zdôrazniť aj ďalšími exkluzívnymi materiálmi, ako napríklad mramorom, či lesklými metalickými doplnkami.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 499,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Kancelárske kreslá

Podobné produkty Kancelárske stoličky na kolieskach

►Dizajnové a luxusné kreslá do pracovne a kancelárie ►Dizajnové a luxusné stoličky do pracovne a kancelárie ►Vintage nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►Chrómový štýlový nábytok ►Na kolieskach ►Kov - Chróm ►Čalúnený - Koža ►Čierna ►Polohovateľné ►Klasické ►S opierkami ►Otočné ►Otočné kancelárske stoličky ►Kancelárske stoličky na kolieskach