FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná zostava nábytku do pracovne Lyon z masívneho dreva

EM31886

Zostava nábytku do pracovne Lyon vám poskytuje jedinečnú možnosť zariadiť si kanceláriu či domácu pracovňu presne podľa vašich predstáv. Tento zákazkový nábytok je vyrábaný na základe vašich konkrétnych požiadaviek v jednom z farebných prevedení z bohatého vzorkovníka, no zároveň je možný aj výber farebností jednotlivých častí nábytku. 

V zostave Lyon dominujú rovné línie a hladké povrchy, ktoré vytvárajú elegantný a distingvovaný moderný dizajn. Nábytok je vyrobený z kvalitného masívneho dreva, čo mu dodáva príjemný teplý charakter. Písací stôl vám poskytne dostatočne veľkú pracovnú plochu a čalúnená stolička vám zaručí pohodlie aj počas dlhšieho sedenia. Knižnice s rozličnou šírkou vám zasa umožnia vyskladať si praktický úložný priestor presne podľa vašich predstáv.

Štýlová silueta je plátnom pre vašu kreativitu. Pri prevedení v naturálnych farbách dreva dosiahne nadčasový prírodný vzhľad, no moderné tvary môžete oživiť aj pestrými farbami či elegantným akcentovým prvkom v extravagantnom odtieni. Zostava nábytku Lyon vám umožní urobiť z vašej pracovne reprezentatívne miesto, ktoré bude vďaka možnosti farebného prispôsobenia dokonale odrážať váš charakter.

Obsah balenia

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Od 489,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Lyon

Podobné produkty Domáce pracovne

►Luxusné domáce pracovne ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Drevo / Masív ►Voliteľná farebnosť ►Kolekcia Lyon