Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná dvojdverová skrinka Flowy so zrkadlovým sklom a zlatým lemovaním 100 cm

EM32721

Skrinka Flowy prinesie do vašej obývačky nádych moderného luxusu. Lesklé zrkadlové povrchy odrážajú svetlo a pomôžu vám priestor rozžiariť. Jej vzdušný vizuál miestnosť nezaťaží a zároveň vám poskytne bohatý úložný priestor.

Skrinka má modernú minimalistickú siluetu, v ktorej dominujú striktné rovné línie a pravé uhly. Uzatvára sa pomocou dvojitých dvierok a interiér je predelený policou. Vnútro skrinky má elegantnú čiernu farbu, ktorá lemuje aj vonkajšie hrany nábytku. Zdôrazňuje jeho lineárny dizajn a vytvára kontrastný element k lesklým povrchom. Úložný priestor je postavený na menšej obdĺžnikovej podstave.

Exteriér skrinky pokrýva zrkadlové sklo, ktoré dodáva nábytku vysoko moderný vzhľad. Vďaka odrazom svetla tak pôsobí ľahkým a vzdušným dojmom. Prednú stranu dvierok lemuje rám v zlatej farbe, ktorý prináša do dizajnu dotyk luxusu a nádych glamour štýlu.

Skrinka je skvelým doplnkom do moderne zariadenej jedálne či obývačky, kde bude minimalistickým, no neprehliadnuteľným prvkom. Môžete ju skombinovať s nábytkom zo skla alebo s chrómovými prvkami. Vďaka svojmu lesklému povrchu sa hodí aj do extravagantnejších priestorov zariadených v glamour štýle.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

649,00 € s DPH

Podobné produkty Príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Zrkadlový nábytok Estila ►Lesklý moderný nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►Bez nožičiek ►S dvierkami ►S poličkami ►MDF ►Sklo ►Zlatá ►Priehľadná ►Nábytok v Glamour štýle