Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný art deco príborník Esté s tromi dvierkami v oblačnej sivej farbe a mramorovou vrchnou doskou 160 cm

EM32684

Príborník Esté prinesie do vašej jedálne luxusný a honosný vizuálny prvok. Moderný taliansky dizajn sa spája s prvkami art deco štýlu v tomto skvostnom nábytku, ktorý bude neprehliadnuteľnou ozdobou vašej obývačky.

Príborník vám ponúka bohatý úložný priestor v jednej dvojdverovej a jednej jednodverovej skrinke. Sú predelené policou, ktorej výšku je možné si prispôsobiť presne podľa vašich potrieb. Trojica dvierok má hladký povrch bez úchytky a otvoríte ich pritlačením. Sú tiež vybavené soft close systémom pre jemné a tiché zatváranie. 

Dvierka pokrýva lesklý náter v oblačnej sivej farbe. Tento povrch pôsobí moderným a elegantným dojmom. Príjemne kontrastuje s drevenými nožičkami v naturánej teplej svetlej hnedej farbe. Tieto dva materiály vizuálne prepája vrchná doska z porcelánu. Má pevný hladký povrch a mramorový dizajn, ktorý kombinuje svetlé pozadie s hnedo-sivou kresbou. Kamenný vzhľad korešponduje s prírodným charakterom dreva a zároveň pôsobí luxusným a exkluzívnym dojmom

Príborník má siluetu inšpirovanú nábytkom v art deco štýle, ktorá kombinuje rovné línie s elegantnými krivkami. Stredná časť je lineárna a napájajú sa na ňu nožičky, ktoré plynú po celej výške nábytku. Majú obdĺžnikový pôsorys s výrazne zaoblenými vonkajšími hranami. Ich povrch zdobí vyrezávaný vertikálny lamelový reliéf. Vrchná doska kopíruje tvar nožičiek a jej predné rohy sú tiež výrazne zaoblené.

Príborník Esté skvele oživí moderne zariadenú jedáleň a prinesie do nej nádych luxusu a elegancie. Môžete ho skombinovať s jedálenským stolom s vrchnou mramorovou doskou. V kombinácii so zrkadlom v drevenom ráme so zaoblenými líniami zasa vytvoríte štýlovú akcentovú stenu v miestosti. Hodí sa k ďalšiemu moderného nábytku s talianskym dizajnom, ktorý nájdete v našej ponuke. Pokiaľ máte záujem o iné farebné prevedenie, kontaktujte nás.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 149,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Art deco príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►MDF ►Hnedá ►Béžová ►Sivá ►Drevo / Masív ►Porcelán ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Moderné príborníky a komody ►Art deco príborníky a komody