Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný hnedý príborník Vita Naturale s dvomi dvierkami a tromi zásuvkami so svetlou mramorovou vrchnou doskou 180 cm

EM32683

Príborník Vita Naturale vás očarí sofistikovanou kombináciou dreva a mramoru v luxusnom prevedení moderného talianskeho dizajnu. Minimalistická silueta pôsobí elegantným dojmom a do jedálne prinesie podmanivý vizuálny prvok.

Príborník je vyrobený z kvalitného orechového dyhovaného dreva v svetlej hnedej farbe. Zdobí ho jemná kresba letokruhov, ktorá vyzdvihuje prírodný charakter dreva. Pôsobí teplým dojmom a vnesie do priestoru naturálny prvok

Telo príborníka má lineárny tvar, zjemnený zaoblenými hranami. Kombinácia rovných línií s minimalistickými krivkami dodáva nábytku elegantný vzhľad. Oceníte aj bohatý úložný priestor organizovaný do dvoch jednodverových skriniek na stranách a troch nad sebou umiestnených zásuviek v strede. Dvierka aj zásuvky sú vybavené soft close systémom pre jemné zatváranie.

Dizajn kreatívne využíva prírodný vzhľad dreva a jeho štruktúra pôsobí ako subtílny dekoračný prvok. Kresba letokruhov smeruje na zásuvkách v horizontálnej línii, ktorá korešponduje s ich výraznými hranami. Na zvyšných častiach má zasa vertikálnu tendenciu, ktorá vytvára príjemný estetický kontrast. S naturálnym charakterom dreva výborne korešponduje mramorový dizajn vrchnej dosky. Na bielom pozadí sa odvíja kresba kameňa v svetlých hnedých a sivých odtieňoch. Vrchná doska je vyrobená z porcelánu a dodáva príborníku luxusný prvok. 

Nožičky podčiarkujú lineárny dizajn a kovové prevedenie v tmavej farbe pôsobí moderným dojmom. Sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a majú hranatý tvar písmena U. Ich línia mierne vyčnieva cez prednú stranu príborníka a vytvára tak moderný dekoračný prvok.

Príborník je skvelou voľbou do moderne zariadenej jedálne, kde vynikne jeho elegantná silueta. Kombinácia bohatej hnedej farby dreva so svetlým mramorovým dizajnom dodá miestnosti nádych sofistikovaného luxusu. Môžete ho skombinovať s jedálenským stolom s mramorovou vrchnou doskou, či ďalším nábytkom z rovnakej kolekcie Vita Naturale. Ak máte záujem o iné farebné prevedenie, prosím kontaktujte nás.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 039,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Drevené príborníky a komody

►Dizajnové komody ►Luxusné príborníky a komody ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S dvierkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Porcelán ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Moderné príborníky a komody ►Drevené príborníky a komody