Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný art deco sivý príborník Forma Moderna so štyrmi dvierkami s preskleným prvkom a vnútorným osvetlením 180 cm

EM32681

Príborník Forma Moderna prinesie do vašej jedálne esenciu art deco štýlu v modernom prevedení súčasného talianskeho dizajnu. Očarí vás elegantná oblačná sivá farba s delikátnymi sklenými detailmi a tiež praktický úložný priestor.

Vrchná časť príborníka má striktnú lineárnu siluetu. Tvoria ju dve dvojdverové skrinky so soft close systémom pre jemné zatváranie. Každá skrinka je predelená priehľadnou sklenou policou a obsahuje vnútorné osvetlenie, čo umožňuje efektné vystavenie vašich obľúbených dekorácií. V strede každej dvojice dvierok sa nachádza oválny presklený výrez. Jeho tvar kontrastuje s rovnými líniami a v kombinácii s tvarom podstavy tak prináša do dizajnu nádych art deco štýlu.

Podstavu tvoria štyri nožičky umiestnené na rohoch nábytku.hranaté a v elegantnom oblúčiku sa pripájajú k spojnici, na ktorej je uložené telo príborníka. Tento detail ich vizuálne prepája s tvarom sklených častí dvierok. V strede sa nachádza dodatočná piata nožička, zabezpečujúca výbornú stabilitu nábytku.

Podstava má naturálnu svetlú hnedú farbu dreva, ktorá pôsobí teplým prírodným dojmom, zatiaľ čo vrchná časť je vyrobená z MDF dosiek s lakovaním v oblačnej sivej farbe.

Príborník je ideálnou voľbou do moderných jedální, ktoré chcete oživiť luxusným a elegantným dotykom art deco estetiky. Vnútorné osvetlenie a sofistikovaná farebná kombinácia z neho robia neprehliadnuteľný doplnok. Môžete ho doplniť ďalším štýlovým nábytkom z rovnakej kolekcie Forma Moderna, ktorý nájdete v našej ponuke. Je možné aj vyhotovenie v iných farebných prevedeniach, pre viac informácií nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 629,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Art deco príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►So sklenými dvierkami ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►MDF ►Sklo ►Hnedá ►Sivá ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Moderné príborníky a komody ►Art deco príborníky a komody