Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný hnedý príborník Vita Naturale s dvomi dvierkami a zásuvkami s dizajnovými nožičkami z bezpečnostného skla 180 cm

EM32678

Príborník Vita Naturale je stelesnením moderného talianskeho dizajnu. Podmanivá fúzia dreva a skla robí z tohto nábytku neprehliadnuteľný doplnok vašej jedálne a je dokonalým spojením krásy a funkčnosti.

Telo príborníka je vyrobené z dyhovaného orechového dreva. Má bohatú svetlú hnedú farbu s tmavším vzorom letokruhov. Do dizajnu prináša teplý naturálny prvok, ktorý kontrastuje s modernými nožičkami z bezpečnostného skla. Tento materiál vzniká kalením klasického skla, pri čom sa zmení jeho vnútorná štruktúra a nadobudne mimoriadnu pevnosť a odolnosť, zatiaľ čo zostávajú zachované pôvodné vizuálne vlastnosti.

Silueta nábytku je moderná a dominujú v nej rovné línie, pravé uhly a hladké povrchy. Vrchná časť obsahuje úložný priestor v podobe dvoch zásuviek v strede a dvoch jednodverových skriniek po stranách. Dvierka aj zásuvky sú vybavené soft close systémom pre jemné zatváranie a nemajú žiadne úchytky, čo zapadá do minimalistického moderného konceptu.

Nožičky tvoria dva obdĺžnikové panely z bezpečnostného skla, upevnené k bočným stenám úložného priestoru. Sú priehľadné a do dizajnu prinášajú ľahký a vzdušný prvok. Vytvárajú ilúziu, akoby sa vrchná časť príborníka vznášala.

Príborník sa hodí do moderne zariadenej jedálne, ktorej jeho výnimočný vizuál dodá pôsobivý dekoratívny element. Drevo sa výborne prepojí s naturálnymi zemitými odtieňmi a sklo prinesie do priestoru moderný rozmer. Ak vás očaril moderný taliansky dizajn, spoznajte ďalší luxusný nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorý nájdete v našej ponuke. Pokiaľ máte záujem o iné farebné prevedenie, kontaktujte nás.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 779,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Drevené príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Nábytok zo skla ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S dvierkami ►S úložným priestorom ►Sklo ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Moderné príborníky a komody ►Drevené príborníky a komody