Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný príborník Vita Naturale v orechovej hnedej farbe s chrómovými nožičkami a čiernou sklenou vrchnou doskou 200 cm

EM32677

Príborník Vita Naturale je sofistikovaným spojením moderných materiálov a dreva v štýlovej symfónii súčasného talianskeho dizajnu. Minimalistické prevedenie prinesie do vašej jedálne nádych luxusu a oceníte aj praktický úložný priestor.

V siluete dominujú rovné línie a dizajn zjemňujú zaoblené rohy. Telo príborníka je vyrobené z kvalitného orechového dyhovaného dreva v príjemnej svetlej hnedej farbe. Naturálny charakter materiálu zdôrazňuje hustá kresba letokruhov. Na hladkých povrchoch tak vytvára prirodzený vzor, ktorý vnáša dizajnu pocit tepla. S drevom kontrastuje sklo a chróm, ktoré zdôrazňujú eleganciu moderného štýlu.

Nožičky sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele s chrómovou povrchovou úpravou. Sú štíhle a hranaté. Vo vrchnej a spodnej časti sú na kratších stranách prepojené plochou spojnicou, ktorá drží úložný priestor a zaručuje výbornú stabilitu nábytku. Ich lesklý zrkadlový povrch odráža svetlo v vytvára vzdušný vizuál.

Vrchná doska príborníka je prekrytá tónovaným čiernym bezpečnostným sklom. Prináša do kompozície sofistikovaný farebný akcent a zároveň vám poskytuje pevný a ľahko udržiavateľný povrch, ideálny na prípravu nápojov a občerstvenia pre vašich hostí.

Úložný priestor je vertikálne asymetricky predelený na štyri časti. Na pravej strane sa nachádza jednodverová skrinka a na ľavej strane dvojdverová skrinka. Širší priestor medzi nimi vypĺňajú tri nad sebou umiestnené zásuvky. Skrinky obsahujú jednu policu. Absencia úchytiek podporuje čistý moderný dizajn a minimalistický charakter. Dvierka aj zásuvky sú vybavené soft close systémom zatvárania.

Príborník sa hodí do moderne zariadenej jedálne, kde drevo prinesie teplý prvok. Sklo a chróm dodajú miestnosti nádych moderného luxusu a sofistikovanej elegancie. Ak vás očaril súčasný taliansky dizajn, objavte ďalší štýlový nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. Príborník je možné vyrobiť aj v inom farebnom prevedení, pre viac informácií nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 779,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Moderné príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Moderný štýlový nábytok ►Chrómový štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S dvierkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Kov - Chróm ►Sklo ►Čierna ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Moderné príborníky a komody